Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Mirto

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονικη

Mirto's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Φυσικα και εχει απλα κατι εχει παθει κ ενω μου μετραει κανονικα σε βαθμους οταν το περναω στο pc μου βγαζει το αρχειο σε μοιρες!!!!! απλα μεχρι να βρω τι εχει γινει πρεπει να τελειωσω μια δουλεια!!!!!
  2. Οκ οκ !!!!! Sorry! Λαθη λογο πιεσης ΧΡΟΝΟΥ......!!!!! Ψαχνω κατι που να κανεις εισαγωγη ενα αρχειο text ή excel ή ακομα και το αρχειο στασεων του οργανου και να μου εξαγει ενα νεο αρχειο το οποιο θα ειναι σε βαθμους! οσο για το ecxel , το εχω κανει!
  3. Help...... Υπαρχει κανενα προγραμμα μετατροπης μοιρων σε βαθμους?????? Παρατήρηση: Oι τίτλοι των θεμάτων πρέπει να είναι τονισμένοι Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. avgoust
  4. τελικα τα παιδια στην Αθηνα ειναι φοβερα....... Thanks.....!!!!
  5. Γεια σε ολους...! ειναι νεα στο " club" και θα ηθελα την βοηθεια σας!!!!! οποιος γνωρίζει απο το anadelta θελω τα φωτα του! 1. πως γινεται ο κομβος ρε παιδια......???? 2. πως θα αλλαξω μια τυπικη διατομη .....????
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.