Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΑΚΗ

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    Κρήτη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΑΚΗ's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και ζητώ συγνώμη για την παράληψη αναγραφής της ειδικότητάς μου. Είχα την εντύπωση ότι την είχα συμπληρώσει. Θα το διορθώσω άμεσα!
  2. Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος συνάδελφος γνωρίζει τί απαιτείται στη σύνταξη "βεβαίωσης και τεκμηρίωσης με τεχνικά στοιχεία της επάρκειας των υφιστάμενων εγκαταστάσεων, διάθεσης υγρών αποβλήτων" που ζητείται από τον ΕΟΤ για τη χορήγηση ειδικού σήματος λειτουργίας κύριων ξενοδοχειακών καταλυμάτων, καθώς και αν υπάρχει συγκεκριμένη φόρμα που συμπληρώνουμε, γιατί δυστυχώς δε βρίσκω υπάλληλο που να μπορεί να με κατατοπίσει. Η μονάδα είναι υφιστάμενη και λειτουργούσε με σήμα. Απλά έχει λήξει από το 2006 και θέλει ανανέωση. Αν υπάρχει κάποιο πρότυπο θα σας ήμουν υπόχρεη! Ευχαριστώ!
  3. Καλησπέρα σέ όλους! Έχω ένα πελάτη που θέλει να αγοράσει ακίνητο στην παλαιά πόλη των Χανίων, και αν και καταλαβαίνω ότι είναι κάπως περίεργο αυτό που θα ρωτήσω και πολύ εξειδικευμένο, είπα να δοκιμάσω γιατί πάντα βρίσκω κάποια βοήθεια. Το καθεστώς που ισχύει έχει να κάνει με το οθωμανικό δίκαιο, δηλ. υπάρχουν περιπτώσεις κτιρίων στα οποία αν και ο ισόγειος όροφος ανήκει εξολοκλήρου σε έναν ιδιοκτήτη, στον όροφο, ο όμορος ιδιοκτήτης έχει το δικαίωμα να χτίσει σε κάποιο τμήμα του, και επί της ουσίας έχει χτίσει. Δηλαδή ένα ή και περισσότερα δωμάτια ανήκουν σε όμορο ιδιοκτήτη, χωρίς να τους ανήκει η γη..... Έχει κάποιος συναντήσει κάτι ανάλογο, και αν ναι τί γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις, πχ έκδοση οικοδομικής άδειας αναστύλωσης κ.τ.λ. Ελπίζω να μη σας μπέρδεψα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  4. SORRY ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΜΕ ΜΗ ΚΕΦΑΛΑΙΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΡΟΕΣ ΕΙΧΑ ΚΟΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ
  5. Καλησπέρα. Στην περίπτωση που προϋφίσταται της 03-05-1985 οπότε και είναι άρτιο και οικοδομήσιμο κατά παρέκκλιση θεωρούμε και το έκτος τμήμα όντος εντός των ορίων του οικισμού και συνεχίζει να αποτελεί άρτιο και οικοδομήσιμο κατά παρέκκλιση βεβαία βασική προϋπόθεση είναι το εκτός οικισμού τμήμα να έχει αποχαρακτηριστεί από το Δασαρχείο. Έμενα πάντως πάντα μου ζητάνε στην πολεοδομία να δείχνω ποιο είναι το θεωρητικό όριο του οικισμού, και ναι έχω κάνει και σύσταση καθέτου. Σε Προ Του 23 Οικισμό δεν τραβάμε το θεωρητικό όριο αλλά δεχόμαστε ότι εφόσον προϋφίσταται του Π.Δ. της 2/13.3.1981 (ΦΕΚ 138 Δ') θεωρείται απλά κατά παρέκκλιση άρτιο και οικοδομήσιμο. Ελπίζω να βοήθησα
  6. Καλησπέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά! Μήπως έχει κάποιος υπόψη του τι λύματα παράγονται σε ένα οινοποιείο κατά τη λειτουργία ενός οινοποιείου (ποιοτικά και ποσοτικά)? Μου ζητήθηκε να συντάξω διάθεση λυμάτων στη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων και δηλώνω (δυστυχώς) αδαής!!!!!!!!!! Ευχαριστώ!! Παρατήρηση: Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στις δημοσιεύσεις σας όσο και στους τίτλους των θεμάτων. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ.
  7. Καλησπέρα!Ευχαριστω για τις πληροφοριες. Πολυ χρησιμες ομολογουμένως!!! Δυστυχως χρειάζεται να μετατραπούν για δημόσια υπηρεσία.
  8. Αγαπητοι συνάδελφοι, έχω στα χέρια μου ένα αρχείο autocad που απεικονίζει τμήμα σχεδίου πόλεως. Μου είπαν ότι οι συντεταγμένες του είναι σε σύστημα UTM 3 μοιρών!!!! Μήπως μπορεί να δώσει κάποιος πληροφορίες και αν ναι ποιος ο τρόπος μετατροπής τους σε ΕΓΣΑ ή οποιοδήποτε άλλο σύστημα λίιιιιιιιγο πιο γνωστό???
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.