Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Ησαΐα

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    27
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

256 profile views
  1. Παρεμπιπτόντως είμαι γυναίκα που μου αρέσουν τα μαστορέματα. Γι' αυτό εκτιμώ τους τεχνικούς κάθε επαγγέλματος αλλά δυστυχώς δεν είναι όλοι γνώστες και συνεπείς. Χάρηκα που σας βρήκα.
  2. Ήταν η πρώτη μου επαφή με το forum σας και μου έκανε εντύπωση το ενδιαφέρον και οι άμεσες απαντήσεις σας. Να είτε καλά.
  3. Ο γρίφος λύθηκε. Ήρθε άλλος υδραυλικός. Όπως είπατε κ. Antloulidi αλλάχτηκαν οι βάνες με μεγαλύτερης διατομής και πλέον δεν σβήνει. Σας ευχαριστώ πολύ καθώς και τον κ. ΝΙΚΟΣΤΡΙ για την ανταπόκριση.
  4. Δεν είδα αλλά κουράστηκα να ανεβοκατεβαίνω από το υπόγειο στον 2ο κάνοντας παράλληλα και άλλες δουλειές. Αύριο πάλι που λέει και το τραγούδι. Καλή σου νύχτα.
  5. Ναι ο ψυκτικός είπε πως υπάρχει πρόβλημα στην παροχή του νερού και να το δει υδραυλικός. Ο υδραυλικός δεν βρίσκει πρόβλημα. Και ναι ο αισθητήρας είναι πάνω στον συλλέκτη.
  6. Όταν έρθει πάλι ο υδραυλικός θα του το μεταβιβάσω. Σ' ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και θα σε ενημερώσω.
  7. Λοιπόν δες τι συμβαίνει. Ενώ κατά το ξεκίνημα έχουμε δυο ζεστούς σωλήνες, στην πορεία ο αριστερός σωλήνας μένει ζεστός και ο δεξιά κρυώνει και ως εκ τούτου σε μισό λεπτό σταματάει να βγάζει αέρα που φυσικά δεν προλαβαίνει να ζεσταθεί.
  8. Ο πρώτος τεχνικός που ήταν ψυκτικός είπε δεν έρχονται σωστά τα νερά. Ο δεύτερος -υδραυλικός- είπε δεν είναι από τον λέβητα είναι όλα ο.κ Ο τρίτος -πάλι υδραυλικός- ανέφερε κάτι για τον αισθητήρα αλλά ο πρώτος τεχνικός το απέκλεισε. Ή στραβός ειν' ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε. Πάω για οικονομική εξόντωση και ο γρίφος δεν λύνεται.
  9. Μα έχουμε κλείσει όλα τα σώματα και αφήσαμε να δουλέψει μόνο αυτό αλλά πάλι ξεκινάει αλλά σβήνει σε μισό λεπτό.
  10. Δεν γνωρίζω την διάταξη των σωληνώσεων αλλά ο λέβητας είναι στο υπόγειο το μεγάλο στον 1ο πάτωμα και το μικρό και προβληματικό στον 2ο. Ωστόσο τα σώματα των καλοριφέρ του 2ου λειτουργούν άψογα.
  11. Συγγνώμη επειδή δεν είμαι τεχνικός εννοείτε τις 2 πίσω πλαστικές σωλήνες που φέρνουν το ζεστό νερό στο fun coil;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.