Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

dtzounakos

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

dtzounakos's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Αρα ολα τα εξοδα για την εκδοση νεας ΥΔΕ (θα το υπογραψει ενας φιλος μου) πρεπει να τα πληρωσει ο ιδιοκτητης.Σωστα?
  2. θελω να ρωτησω κατι: Προκειται να νοικιασω ενα διαμερισμα 50τ.μ ( Οχι καινουρια πολυκατοικια) και να κανω αιτηση ηλεκτροδοτησης και χρειαζονται καινουρια ΥΔΕ. Τι μερος των εξοδων του ηλεκτρολογου εγκαταστατη αναλογει στον ιδιοκτητη?
  3. Γεια σας. Γνωριζουμε οτι οι ασφαλιστικές εισφορές ενος μισθωτού μηχανικού στο ΙΚΑ είναι 4,18% του μικτού μισθού τις οποίες αποδίδει καθε μήνα η εκαστοτε εταιρια. Θέλω να ρωτήσω κάτι. Οι εισφορες αυτές αφαιρούνται από τον μικτο μισθό του μισθωτού μηχανικού (δηλαδή είναι ασφαλστικές εισφορές του εργαζομένου ή πληρώνονται υποχρεωτικά από την τσέπη του εργοδότη (δηλαδή ασφαλιστικές εισφορές του εργοδότη)? Ρωτάω γιατί θελω να μάθω απο περιέργεια πόσο πραγματικά στοιχίζω στην εταιρία που δουλεύω. Ευχαριστώ!
  4. Γεια σας! Ειμαι νέος μηχανικός και θα ήθελα τη βοηθειά σας! Θα ήθελα να μάθω: α) ποιες είναι οι συνολικές εισφορές που πρέπει να πληρώνει ο εργοδότης μου στο ΤΣΜΕΔΕ+ΙΚΑ? {Ισχυεί το δίπλα??--> 10.99%+58.24 ευρω (Ειδικη προσαύξηση κατω 5ετιας) +4.18% ΙΚΑ?) Εχει μεταβληθει κανένα ποσοστο απο τα παραπάνω εώς τώρα?} β) Ξεκίνησα δουλεια 9 Νοεμβριου! Ποσο ποσοστο του ακαθαριστου μισθού δικαιούμαι για Δωρο Χριστουγένων?? Εργάζομαι στην εταιρία ως Μισθωτός. Οχι με μπλοκάκι!!!! θα ήθελα κάποιος που γνώριζει να μου απαντησει αναλυτικά και να μην με παραπέμψει στα site του TSMEDE+TEE! Ευχαριστώ πολύ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.