Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Alexandros Kanlis

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Alexandros Kanlis

  1. "Ωραίο" το συστηματάκι, έκοψα χτες το δεύτερο τιμολόγιο και δεν δημιουργήθηκε εγγραφή στο mydata, το πρώτο που έκοψα το Δεκέμβρη είναι η μόνη εγγραφή που έχω.
  2. Στην εφαρμογή timologio, όταν στο πεδίο "Είδος Φόρου (*)" επιλέξω "Κρατήσεις" εμφανίζεται ένα ακόμη υποχρεωτικό πεδίο "Κατηγορία Φόρου (*)" όπου η μόνη επιλογή από τη λίστα είναι "Αμοιβές Συμβούλων Διοίκησης 20%". Σε αυτή την περίπτωση συμπληρώνεται αυτόματα το υποχρεωτικο πεδίο "Ποσό Φόρου (*)". Λες δηλαδή ότι θα πρέπει να προσθέσουμε δύο κρατήσεις, στη μία να αφήσουμε το ποσό (20%) ως έχει και στη δεύτερη να εισάγουμε χειροκίνητα το ποσό για τις κρατήσεις 9.22% υπέρ ΕΦΚΑ; Edit: Όπως βλέπω τις κατηγορίες φόρου και τα ποσοστά τα εισάγεις εσύ στις "Κρατήσεις" που βρίσκονται στις ρυθμίσεις. Μάλιστα έτσι χειροκίνητα είχα προσθέσει και εγώ τις "Αμοιβές Συμβούλων Διοικησης 20%" αν και υπάρχει ήδη επιλογή στους παρακρατούμενους. Αρα φαντάζομαι πως είναι πιο σωστό να εισαχθεί μια νέα κράτηση 9.22% στις ρυθμίσεις και έπειτα να εισάγεται κάπως έτσι;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.