Μετάβαση στο περιεχόμενο

nightsight

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

nightsight's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Βρήκα απάντηση. Τη Πολεοδομία δεν την ενδιαφέρει εάν έχεις πρόσβαση ή όχι. Παρόλα αυτά για παράδειγμα αν θέλεις να κάνεις βιομηχανία, για να πάρεις άδεια χρήσης χρειάζεσαι πρόσβαση αλλά εκεί τα πράγματα είναι πιο έυκολα
  2. Πολύ σωστή ερώτηση. ΟΚ έχουμε γήπεδο>4000τμ "τυφλό" προ τις 31/12/2003. Σύμφωνα με τα λεγόμενα μας είναι άρτιο και οικοδομήσιμο. Τι γίνεται όμως με την πρόσβαση εάν δεν συνορεύει σε δρόμο? Μπορεί να επιτευχθεί μέσω παραχωρησης εισόδου από ξένη ιδιοκτησία? Λογικά στην πολεοδομία θα ζητήσουν πρόσβαση και έχει βάση διότι τι γίνεται όταν οι τριγύρω ιδιοκτήτες περιφράξουν τα γήπεδα τους αποκλείωντας ουσιαστικά το δικό σου από κάθε είδους πρόσβαση?
  3. Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση και μία άλλη ερώτηση, τι γίνεται όταν έχουμε δασικό δρόμο? Θεωρείται κοινόχρηστη οδός? Στο τελος θα γίνουμε δικηγόροι με όλα αυτά.
  4. Η αλήθεια είναι ότι έχω ψιλομπερδευτεί σχετικά με την αρτιότητα. Ο νόμος μιλάει για γήπεδα που έχουν προκύψει με κατάτμηση μετά το 2003. α. Περίπτωση: Όταν έχω δύο γήπεδα το καθένα >4000 χωρίς πρόσωπο που προυπήρχαν του 2003 (άρα άρτια) και τα κάνω συνένωση σήμερα εμπίπτουν στον νέο νόμο περί αρτιότητας που απαιτεί πρόσωπο? β. Περίπτωση: Όταν έχω γήπεδα μη άρτια και τα συνενώσω με ένα ακόμα αποκτώντας συνολική επιφάνεια >4000 και πρόσωπο 25 μέτρα τότε το νέο γήπεδο είναι άρτιο? Υ.Γ. Είναι πρώτη φορά που γράφω στο forum σας και ομολογώ ότι έχετε κάνει σπουδαιά δουλειά. Εάν γνωρίζει κάποιος την απάντηση στις ερωτήσεις μου παρακαλώ να μου πει γιατί είναι ένα θέμα που καίει.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.