Μετάβαση στο περιεχόμενο

konstantinos83

Members
  • Περιεχόμενα

    10
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by konstantinos83

  1. Σας ενημερώνουμε ότι, η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στο Πρόγραμμα «Εξοικονομώ 2021» για μονοκατοικίες / μεμονωμένα διαμερίσματα, παρατείνεται έως και την 15η Μαρτίου 2022. Ως ημερομηνία έναρξης υποβολής αιτήσεων πολυκατοικίας, ορίζεται η 21η Μαρτίου 2022 και ως ημερομηνία λήξης η 10η Μαΐου 2022. Οι παραπάνω αλλαγές ημερομηνιών, προβλέπονται σε τροποποίηση του Οδηγού Εφαρμογής του Προγράμματος, η οποία βρίσκεται υπό έκδοση σε ΦΕΚ.
  2. Ναι δεν το αναφέρουν πουθενά στον οδηγό, τώρα αν το διορθώσουν μετά από τόσους μήνες από την δημοσίευση και ενώ στην ερώτηση που τους έκανα γραπτώς αλλά και τηλεφωνικά λένε ότι δεν απαγορεύεται τι να πω.
  3. Από τον οδηγό και την απάντηση που μου δώσανε προφορικά και γραπτά είναι ότι μπορεί να γίνει.Προγραμματα που έτρεξα στο τρέχον πρόγραμμα έκανα αλλαγές στις παρεμβάσεις.Τωρα αν βγάλουν αφού κλείσουν οι αιτήσεις διευκρίνιση τι να πω....
  4. Ανέβασε μία υπεύθυνη δήλωση του επιθεωρητή που θα αναγράφει τα τετραγωνικά που προκύπτουν από την οικοδομική άδεια συν τα τετραγωνικά της τακτοποίησης αν υπάρχει, εγώ μια τέτοια ανέβασα και την δέχθηκαν.
  5. Από την στιγμή που δεν απαγορεύεται κάτι σημαίνει ότι επιτρέπεται, εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι δεν μπορείς μόνο να αλλάξεις τον προϋπολογισμό προς τα πάνω και να μπορέσεις να πιάσεις τον στόχο ενεργειακά.
  6. Μου απάντησαν στην ερώτηση αν επιλέξω κουφώματα αλουμινίου αρχικά και μετά τοποθετήσω pvc,η απάντηση ήταν: Σύμφωνα με τον οδηγό του προγράμματος «εξοικονομώ 2021» επιτρέπονται τροποποιήσεις του φυσικού και οικονομικού αντικειμένου του έργου, υπό την προϋπόθεση ότι με την τροποποίηση δεν αλλοιώνονται οι προϋποθέσεις ένταξης του έργου στο Πρόγραμμα και ειδικότερα: Ο Ωφελούμενος μπορεί να τροποποιήσει τον συνδυασμό παρεμβάσεων, υπό την προϋπόθεση ότι με το νέο συνδυασμό παρεμβάσεων θα επιτυγχάνεται (διαπίστωση βάσει του Β’ ΠΕΑ, με την ολοκλήρωση του έργου) ο ελάχιστος ενεργειακός στόχος. • Στον τροποποιημένο προϋπολογισμό θα πρέπει να τηρούνται τα ανώτατα όρια (ανά υποκατηγορία παρέμβασης) που ορίζονται στον Οδηγό Προγράμματος, ήτοι, δεν μπορεί να γίνει υπέρβαση των ανώτατων ορίων κατά ειδικότερη υποκατηγορία παρεμβάσεων. Για τις αμοιβές των λοιπών δαπανών δεν επιτρέπεται η υπέρβαση, ανά περίπτωση, των ποσών που έχουν εγκριθεί με την απόφαση υπαγωγής. • Δεν γίνεται δεκτό αίτημα τροποποίησης που έχει ως συνέπεια την αύξηση του εγκεκριμένου επιλέξιμου προϋπολογισμού παρεμβάσεων αλλά και του συνολικού επιλέξιμου προϋπολογισμού. Με εκτίμηση.
  7. Μόλις τους έστειλα θα ενημερώσω, γιατί πριν 5 ημέρες που το ρώτησα και μάλιστα 2 φορές μου είπε ότι δεν υπάρχει κανένας απολύτως περιορισμός. Ούτε στις ερωτοαπαντησεις και στα τεχνικά θέματα το αναφέρει κάπου. Μόλις έχω απάντηση θα ενημερώσω.
  8. Μόλις τους έστειλα θα ενημερώσω, γιατί πριν 5 ημέρες που το ρώτησα και μάλιστα 2 φορές μου είπε ότι δεν υπάρχει κανένας απολύτως περιορισμός. Ούτε στις ερωτοαπαντησεις και στα τεχνικά θέματα το αναφέρει κάπου. Μόλις έχω απάντηση θα ενημερώσω.
  9. Το πρώτο με την αλλαγή των κουφωμάτων από αλουμινίου σε pvc μου απάντησαν από το help desk του τεε ότι μπορείς να το κανείς,βέβαια θα τους στείλω mail να το έχω και γραπτώς.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.