Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Anna T

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Anna T's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • One Year In
  • First Post Rare
  • Reacting Well Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα σας, μέχρι στιγμής αναλμβάνω κάποια project και κόβω τιμολόγια με μπλοκάκι. Παράλληλα ψάχνω και μια πιο σταθερή απασχόληση είτε πρόσληψη με μπλοκάκι είτε ως μισθωτή. Σε περίπτωση σταθερής εργασίας με μπλοκάκι όταν μιλάμε για καθαρό μισθό δεν εννοούμε καθαρό ποσό που θα μένει στην άκρη; Δλδ ζητώντας από τον Χ εργοδότη πχ 1500 καθαρά δεν είναι λογικό να εννοούμε ότι θα εισπράτω 1500+ποσό για την ασφάλισή μου; Είμαι καινούρια σε όλο αυτό για αυτό και η απορία.. Ευχαριστώ.
  2. Καλησπέρα σας, θα ήθελα να ρωτήσω με ποιά κριτήρια επιλέγουμε να τοποθετήσουμε φλαντζωτές συνδέσεις σε μια μεταλική σιδηροκατασκευή με δοκούς και κολώνες. Είναι καθαρά θέμα διαστάσεων εμπορίου ή έχει να κανει και με την στατικότητα; Με ποιο σκεπτικό αποφεύγουμε την συγκόλληση. Ακόμα καλύτερα αν θα μπορούσατε να μου πείτε αν υπάρχει κάποια πηγή να ανατρέξω. Το παραπάνω δεν βρίσκεται άμεσα στο αντικείμενό μου και θα ήθελα την βοήθειά σας. Ευχαριστώ πολύ
  3. Καλησπέρα σας, είμαι μηχανολόγος μηχανικός και θα ήθελα να μάθω να διεκπεραιώνω η/μ μελέτες και μελέτες ΘΨΚ. Θα ήθελα να μου πει κάποιος που ήδη έχει μπει σε αυτή την διαδικασία τρόπους εκμάθησης. Το πιο απλό θα ήταν να μου δείξει κάποιος που ήδη γνωρίζει αλλά αυτο νομίζω είναι πολύ δύσκολο. Επομένως έχετε να προτείνετε πηγές και τρόπους αυτό-εκπαίδευσης ή κάποια σεμινάρια; Ευχαριστώ!
  4. Καλημέρα σας, Έχω 5 χρόνια προϋπηρεσία στον κλάδο της βιομηχανίας και βρίσκομαι σε κατάσταση αναζήτησης εργασίας. Σκέφτομαι να προσπαθήσω να εργαστώ remotely σε κάποια εταιρία εξωτερικού φυσικά για τους γνωστούς σε όλους μας λόγους (μισθός, ευελιξία) αλλά και για κάποιους επιπλέον λόγους. Θα ήθελα αν υπάρχει κάποιος που εργάζεται ή έχει εργαστεί υπό αυτό το καθεστώς να μου πει την γνώμη του. Είναι δυνατή η εργασία στον κλάδο μας να γίνει remote; Τι είδους πόστα να κοιτάω; Ποιες είναι οι δυσκολίες της και οι παγίδες; Γνωρίζετε προς τα που να κινηθώ για την αναζήτηση remote εργασίας; Οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί κάποιος να μοιραστεί θα μου είναι χρήσιμη! Ευχαριστώ πολύ!
  5. Καλημέρα σας, είμαι Μηχανολόγος Μηχανικός Πολυτεχνικής σχολής. Θα ήθελα να δραστηριοποιηθώ και στον κλάδο των ενεργειακών πιστοποιητικών σαν ελεύθερος επαγγελματίας. Γνωρίζετε αν αυτό χρειάζεται κάποια πιστοποίηση ή γενικά ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθηθεί; Ευχαριστώ πολύ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.