Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

conbar

Members
  • Περιεχόμενα

    14
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

conbar's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • First Post Rare
  • One Year In
  • One Month Later
  • Week One Done
  • Conversation Starter Rare

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα σας, Θα ήθελα να ρωτήσω, αν γνωρίζει κάποιος συνάδελφος, πως βρίσκουμε την μέγιστη μάζα στο σημείο ζεύξης και την μέγιστη μάζα για κάθε άξονα σε μια Μπαγκαζιερα;; Δηλαδή ποια σημεία υπολογίζουμε. Αν υπάρχει και ένα σχέδιο απλό ή εικόνα ακόμη καλύτερα. Ευχαριστώ πολύ!
  2. Καλημέρα σας, Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που υπολογίζει το κόστος χτισίματος ?? Ιδανικά, αν κάποιος γνωρίζει, πόσο περίπου συν πλην μπορεί να κοστίσει να χτίσεις έναν όροφο σε μια μονοκατοικία; Ποιο είναι το μέσο κόστος ανά τετραγωνικό;
  3. Ένα ετήσιο κόστος, δεν θα πρέπει να πέφτει κάτω από 450ε / έτος + ΦΠΑ για επιχειρήσεις Γ κινδύνου, δεδομένου την ευθύνη που έχει ο Τ.Α. έστω και για ένα άτομο προσωπικό. Καλό θα ήταν, να τηρείται ένα μέτρο με τις τιμές. Αν κάποιος κάνει σωστή δουλειά, δεν μπορεί να ανταποκριθεί με λιγότερα χρήματα. Μην ξεχνάτε πάντα τον παράγοντα ατύχημα αλλά συνεπώς και όλες τις κρατήσεις που υπάρχουν στην χώρα μας.
  4. Υπάρχει κάποιο υπόδειγμα μελέτης υδραυλικής πόρτας;
  5. Υπάρχει κάποιο υπόδειγμα μελέτης για μπαγκαζιέρα;
  6. Όχι, καθώς δεν έχω πρόσβαση. Εμπλέκονται αρκετοί εργολάβοι. Ωστόσο, στο διαδίκτυο πέρα από το κλασικό φαρμακείο για εργοτάξια και συγκεκριμένα εκτός πόλεως υπάρχει και το άρθρο 110, Π.Δ. 1073/81 – ΦΕΚ 260/Α/1981. Αυτό, μπερδεύει λίγο αν αναφέρεται στο σύνολο των εργοταξίων ή μόνο σε ότι έχει να κάνει μόνο με εργασίες Πολ. Μηχανικού.
  7. Καλησπέρα σας, Μήπως γνωρίζει κάποιος που αναφέρεται το απαραίτητο φαρμακευτικό υλικό για φαρμακείο εργοταξίου ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΕΩΣ ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  8. Καλημέρα σας, Έχει ζητηθεί από έργο, για το αεριοφυλάκιο: πιστοποιητικό βαθμονόμησης ή ότι έχει βαθμονομηθεί σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή. Αυτό είναι ένα συμπληρωματικό έγγραφο που συνοδεύει το μηχάνημα; ή αφορά κάποιου είδους πιστοποίηση; Ευχαριστώ πολύ!
  9. Καλησπέρα σας, Θα ήθελα να ρωτήσω, αν γνωρίζει κάποιος, υπό ποιες προϋποθέσεις μπορεί να δώσει πιστοποίηση για αεριοφυλάκιο (κομπρεσέρ αέρα) ένας Μηχ. Μηχανικός πχ προϋπηρεσία κλπ. ; Ευχαριστώ πολύ!
  10. Καλησπέρα σας, Σε κτίριο, όπου παρουσιάζονται κάποια σαθρά σημεία στην ταράτσα - ίσως με κίνδυνο πτώσης - ποιος πραγματοποιεί τεχνική έκθεση ώστε να επισκευαστούν/επιδιορθωθούν κατάλληλα; (προφανώς αν χρειαστεί). Είναι αρμοδιότητα Πολιτικού Μηχανικού; Ευχαριστώ πολύ!
  11. Καλημέρα σας, Υπάρχει κάποιος συνάδελφος, όπου έχει εκπονήσει κάποιο παρόμοιο ΣΑΥ - ΦΑΥ για κατασκευή φωτοβολταικών και διασύνδεση αυτών σε δίκτυο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας; Γενικά, κάθε πληροφορία ή παραπομπή θα την εκτιμούσα. Ευχαριστώ πολύ!
  12. (Μεταφέρθηκε στο παρόν θέμα. Pavlos 33) Καλημέρα σας. Υπάρχει κάποιο υπόδειγμα τεχνικής έκθεσης για άδεια μικρής κλίμακας; Ευχαριστώ πολύ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.