Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

KoKyR

Members
  • Περιεχόμενα

    16
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Μηχ/κός Πολεοδομίας & Χωροταξίας

KoKyR's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Το κατεβασανε, ενώ πριν 10 λεπτα ήταν ενεργο. Μάλλον θα τους έκραξαν από τα κεντρικά.....τι να πω..
  2. Έχουν αρχίσει τα τηλέφωνα και οι πιέσεις από τους πελάτες...Τι θα γίνει επιτέλους? Τίποτα δεν δουλεύει σε αυτή τη χώρα ? (ρητορική ερώτηση)
  3. Μας εχετε κάνει την καρδια περιβόλι. Δεν μπορεί να υπάρχουν τόσο μεγάλες στρεβλώσεις... Σε ένα χωριο τέρμα θεού 60 χλμ από τα Γιαννενα, θα ισχύει η Τ.Ζ. του Δήμου στον οποίο ανήκει και είναι 800€, επειδή ειναι το ΙΚΕΑ μέσα...καποια εγκύκλιος θα βγει..
  4. καλησπέρα σας, θα ήθελα να με βοηθήσετε αναφορικά με τα φορολογικά σε μια άδεια που έχει κοπή ενός δέντρου. Βάζουμε κάτι στα δεδομένα στο φορολογικό πρόγραμμα? Ευχαριστώ.
  5. Καλησπέρα σε όλους... Γνωρίζει κάποιος ποια δικαιολογητικά απαιτούνται για την κατάθεση φακέλλου εκδόσεως οικοδομικής αδείας στη Σαλαμίνα και σε ποια Διεύθυνση Πολεοδομίας τα καταθέτω ; Επίσης,υπάρχει ένα κατάστημα, το οποίο έχει "σπάσει" στα τρία και οι νέοι ενοικιαστές ζητούν νέο ρολόι της ΔΕΗ. Κάποια σκέψη για το ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθηθεί; Ευχαριστώ εκ τον προτέρον και καλή δύναμη σε όλους
  6. καλησπέρα, γνωρίζετε αν έχουν βγεί απο το ΤΕΕ οι αμοιβές τωνμηχανικών για τακτοποίηση ημιυπαιθρίων?
  7. ευχαριστω ολους για την άμεση αναταπόκριση..καλό βράδυ
  8. Καλησπέρα σας, Ηθελα να γνωρίζω, σε περίπτωση την οποία ταυτίζεται η οικοδομική με την ρυμοτομική γραμμή, ποιο είναι το μέγιστο πλάτος μπαλκονιού το οποίο μπορώ να βγάλω στον δρόμο; Ευχαριστώ εκ τον προτέρων
  9. Να συμπληρώσω ότι στην ίδια υπηρεσία (Β' εφορία) μου ζήτησαν και δυο φωτογραφίες του οικοπέδου (μαζί με τα παραπάνω δικαιολογητικά).
  10. Καλησπέρα, Βγάζω άδεια σε μια κατοικια 119,5 τ.μ., η οποία υπολογίζεται φορολογικά με μειωμένο συντελεστή. Στην φορμα επεξεργασίας στοιχείων που υποβάλλω στο ΤΕΕ, ποιον χώρο πρέπει να επιλέξω από την λίστα επιλογών για να υπολογιστεί με μειωμένο συντελεστή; Ευχαριστώ
  11. Καλησπέρα στο φόρουμ. Η απάντηση μπορεί να είναι απλή αλλά θα ήθελα κάποια βοήθεια. Έχω ένα ισόγειο επιφανείας 119 τ.μ. και το κλιμακοστάσιό του επιφανείας 15 τ.μ. Όταν "χτυπήσω" τα φορολογικά, πηγαίνει σε αυτά με μειωμένο συντελεστή, επειδή είναι κάτω από 120 τ.μ. ή μετράει και το κλιμακοστάσιο, άρα ανεβαίνει κλίμακα; Ευχαριστώ εκ των προτέρον.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.