Μετάβαση στο περιεχόμενο

nrvk00

Members
  • Περιεχόμενα

    11
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

nrvk00's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • One Year In
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • One Month Later
  • Week One Done

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλημέρα. Βγάζω πιστοποιητικό πυρ/σίας σε ένα γυμναστήριο που πάει με 41/2018. Στο site της πυροσβεστικής δεν βρήκα κάποιο υπόδειγμα σε word να χρησιμοποιήσω. Έχει δει κάποιος κάτι αντίστοιχο, ή να φτιάξω το δικό μου που δεν θα μου πάρει και ιδιαίτερο χρόνο? Ρωτάω γιατί σε κάποια γραφεία πυρασφάλειας τα θέλουν σύμφωνα με το πρότυπο που υπάρχει στο www.fireservice.gr
  2. Καλησπέρα. Σε γωνιακό τρίφατσο οικόπεδο, όπου από τη μια πλευρά υπάρχει δρόμος και από τις άλλες δυο υπάρχουν πεζόδρομοι. Μπορώ να βάλω δυο εισόδους για την προσπέλαση των αυτοκινήτων, μια σε κάθε πλευρά του οικοπέδου που συνορεύει με πεζόδρομο? Η τρίτη φάτσα του οικοπέδου είναι μόνο 7.5μ.
  3. Καλησπέρα. Μήπως γνωρίζει κάποιος που θα μπορούσα να βρω τις καμπύλες έντασης βροχόπτωσης για κάποιον συγκεκριμένο βροχομετρικό σταθμό? Δεν μπόρεσα να βρω κάτι στο google.
  4. Σίγουρα δεν χρειάζομαι πίνακα αυτόνομης κατάσβεσης. Αν βάλω τότε αυτόματο σύστημα πυρανίχνευσης, τότε λογικά πρέπει να βάλω άλλο πίνακα όχι μονοζωνικό. Δεν γνωρίζω όμως τι πρέπει να μπει.
  5. Καλημέρα. Έχω ένα εκπαιδευτήριο στο οποίο λόγω πρόσβασης ΑΜΕΑ χρειάζεται να εγκαταστήσω αυτόματο σύστημα πυρανίχνευσης (1 ζώνη - 2 πυρανιχνευτές). Δεν μπορώ να βρω με τίποτα σε παλιότερες μελέτες μου κάτι παρόμοιο. Μήπως θα μπορούσε κάποιος να ανεβάσει μια αντίστοιχη τεχνική περιγραφή?
  6. Έχω κάνει τη μελέτη πυροπροστασίας σε ένα χώρο συνάθροισης κοινού. Η πυροσβεστική έκανε 2 μήνες να τη δει και άλλες 2 εβδομάδες να δει τις παρατηρήσεις. Οι πυροσβεστήρες, οι Π.Φ. και τα exit έχουν εγκατασταθεί όλα..Υπάρχει τρόπος να ανοίξει ο χώρος συνάθροισης κοινού με κανονική άδεια, με την αιτιολογία ότι αργεί πάνω από ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα η πυροσβεστική? Ο ιδιοκτήτης πιέζει και τα ενοίκια τρέχουν. Πρόσθεσε τονισμό στο κείμενο της δημοσίευσής σου. Επίλεξε "επεξεργασία" (3 τελείες άνω δεξιά) και διόρθωσέ το. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. Pavlos33
  7. Σε μελέτη πυροπροστασίας με που είχα καταθέσει τον Αύγουστο με Α/Α 123 έπεσαν παρατηρήσεις από το γραφείο πυρασφάλειας πριν λίγες μέρες. Ξαναμπήκα στο e-adeies και φόρτωσα ότι χρειαζόταν με καινούριο A/A. Μου ζήτησε ο πυροσβέστης να συσχετίσω τον καινούριο A/A με τον παλιό σε κάποιο πεδίο της πρώτης αίτησης το οποίο και δεν μπορώ να βρω για να μπορεί να συσχετίσει τους δύο φακέλους. Μήπως ξέρει κάποιος πως μπορώ να το κάνω γιατί δεν βρήκα κάτι σχετικο?
  8. Καλημέρα. Μπορεί να γίνει αλλαγή εργασιών σε εξοικονομώ που έχει εγκριθεί, και πιο συγκεκριμένα να βάλω αντλία θερμότητας αντί για λέβητα, τέντες κλπ? Σε αυτή την περίπτωση κάνω καινούριο ΠΕΑ σίγουρα. πότε δηλώνω στο σύστημα την αλλαγή των εργασιών και πότε βάζω στο σύστημα το νέο ΠΕΑ?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.