Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

stefanos zervos

Members
  • Περιεχόμενα

    193
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    3

stefanos zervos last won the day on Νοέμβριος 6 2016

stefanos zervos had the most liked content!

4 Ακόλουθοι

Contact Methods

  • Website
    http://www.stefanos-zervos.com

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    Νέα Μάκρη
  • Επάγγελμα
    Επαγγελματίας Τεχνικού Κλάδου
  • Ειδικότητα
    Επαγγελματίας Τεχνικού Κλάδου

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

2.311 profile views

stefanos zervos's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

35

Φήμη στην κοινότητα

  1. Lynda.com για κάποια γενικά μαθήματα για να ξεκινήσεις... Για Ελληνικά δεοδμένα, δυστυχώς δεν θα βρεις "μαθήματα" ούτε και "βιβλιοθήκες"... Θέλει πολύ υπομονή, πολύ δουλειά (καλύτερα επάνω σε πραγματικό project, και όχι "θεωρητικά") Καλό θα ήταν να βρεις κάποιον που ξέρει για να σε βοηθήσει, γιατί μόνος σου θα φας πάρα πολλές ώρες.... Επίσης, μπορείς να ψάχνεις για συγκεκριμένες απορίες στο google... Στο Youtube δεν θα βρεις πολλά σε MEP... Στο Revit ότι θες να χρησιμοποιήσεις (πχ σιφώνια που ανέφερες) πρέπει να το βρεις σε κάποιο database και να το κατεβάσεις (και σίγουρα να το "προσαρμόσεις" στα δικά σου δεδομένα) ή να το φτιάξεις μόνος σου από το μηδέν! Γενικότερη πληροφορία προς όλους: Το Revit δεν είναι πρόγραμμα που μπορεί να το δουλέψει ένα άτομο μόνο του επάνω σε ένα project. Θέλει "ομάδα" ατόμων και πολύ χρόνο (πολύ περισσότερο από ότι πιστεύει ο κόσμος...)
  2. Δες ποια μπορείς να βρεις κατ αρχήν και θα σου πρότεινα να τα διαβάσεις όλα... σιγά σιγά. (ίσως με τη σειρά που τα έγραψα...)
  3. 1. Σχέδιο, Αριστείδη Δεϊμέζη, Ίδρυμα Ευγενίδου 2. Το Γραμμικό Σχέδιο, Μιχ. Ε. Αρφαρας 3. Αρχιτεκτονικό σχέδιο - ΓΟΚ, βιβλίο μαθητή ΤΕΕ, τμήματος Σχεδιαστών τεχνικών έργων, Β' τάξη 1ου κύκλου 4. Σχέδιο, βιβλίο μαθητή ΤΕΕ, τομέας μηχανολογικός, ειδικότητα θερμικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων, 1ος κύκλος, Β' τάξη 5. Σχέδιο ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων, βιβλίο μαθητή ΤΕΕ, 2ος κύκλος, κατέυθυνση σχεδιαστών τεχνικών έργων - τομέας κατασκευών 6. Γραμμικό σχέδιο, κέντρο τεχνών Γ. Πλάκα
  4. *η ποιότητα που αναφέρετε πιο πάνω (300dpi) - εφ όσον μιλάμε για εκτύπωση από Autocad αν κατάλαβα καλά - δεν έχει να κάνει με την 2d εκτύπωση, αναφέρεται μόνο σε "shaded viewports" (είναι για 3d)
  5. *μία σημείωση για τον 500: μην τσεκάρετε στο plot την επιλογή "plot transparency", δεν τυπώνει ο plotter (άσχετα με το αν υπάρχουν transparent αντικείμενα μέσα στο σχέδιο ή όχι...)
  6. Μην χρησιμοποιείτε OLE, δεν λειτουργούν σωστά (κυρίως κατά την εκτύπωση).
  7. Να σαι καλά, χαίρομαι που βοήθησα. Ποιο βήμα σε βοήθησε? Το purge? *Αν κάποιος έχει παρόμοια προβλήματα σε αρχεία (μεγάλο μέγεθος - καθυστερήσεις χωρίς λόγο... εμένα πχ δεν μου έκανε copy paste - έκανε αιώνες!!!) σε προηγούμενο Autocad (2013-2014) η λύση είναι εδώ: https://knowledge.autodesk.com/support/autocad/downloads/caas/downloads/content/autocad-C2-AE-dgn-hotfix.html
  8. Open affected drawings in AutoCAD 2015 (or a later version) and use the PURGE command. Be sure to enable the checkbox labeled "Automatically purge orphaned data." https://autocadtips.files.wordpress.com/2014/05/purge-dgn-2.jpg **επίσης καθάρισε annotation scales και Layer Filters (αν υπάρχουν πολλά)
  9. Ποια εκδοση του AutoCAD χρησιμοποιεις? Ποση μνημη RAM εχει ο υπολογιστης σου?
  10. Κατ αρχάς δε νομίζω να δεις διαφορά δουλεύοντας AutoCAD 2d. Και αν είναι να δουλέυεις 2d ή και λίγο 3d πάρε μία κάρτα το πολύ μέχρι 200 ευρώ (με αρκετή RAM) και θα κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου! (όχι quadro.... μακριά από quadro όταν μιλάμε για τέτοια χρήματα)
  11. Για κάποιον που ξεκινάει να μαθαίνει και να δουλεύει Revit και 3ds max είναι μια χαρά το μηχάνημα. Για τιμές ρίξε μια ματιά στο e-shop για να πάρεις μία ιδέα, ή στο Πλαίσιο... Αλήθεια γιατί διάλεξες 3ds max?
  12. 1/200 * αν δεν υπάρχει πρέπει να πας κάτω στα annotation scales και να την προσθέσεις... (και 1/200 δεν κάνει 5, εκτός αν εννοείς 1000/200) **εγώ φτιάχνω το layout 1:1 (σε μέτρα) και στις κλίμακες βάζω 1/Χ και στο plot βάζω 1000/1
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.