Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

AmmonZeus

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. μα δεν το εχει τρεξει μηχανικος το προγραμμα. Δεν ειναι το εξοικονομω. Ειναι ενα πολυ εξειδικευμενο προγραμμα και αφορα πολυ συγκεκριμενους δρομους της Αθηνας και τις επιχειρησεις που βρισκονται πανω σε αυτους τους δρομους. Φανταστειτε οτι επιχειρησεις ενα στενο πισω απο εμας δεν δικαιουνταν να μπουν σε αυτο. Η πολυκατοικια δεν εχει καταστατικο. Καποιοι οροφοι εχουν βγει σε πλειστηριασμο και γενικα εκει επικρατει ενας χαμος. Αν παρω την συναινεση απο τους αλλους ιδιοκτητες θα μπορεσω να αλλαξω τα κουφωματα με καινουργια ή επειδη ειμαι στο ιστορικο κεντρο πρεπει να αλλαχθουν ολοκληρης της πολυκατοικιας ασχετως αν δεν θελουν οι υπολοιποι και εμενα μου δωσουν εγκριση; Παρατήρηση ο τονισμός στα κείμενα είναι υποχρεωτικός από τους κανόνες του φόρουμ Βάζε τονισμό για να μη κλειδώσει το θέμα Didonis
  2. Παιδιά καλησπέρα, Έχουμε το γραφείο μας πάνω στη Συγγρού και έχουμε πάρει μια επιδότηση για ενεργειακή αναβάθμιση. Το θέμα μας είναι ότι τα κουφώματα μας είναι πολύ παλιά και το χρώμα τους ιδιαίτερο(ένα λαδί χρώμα). Μας είπαν ότι δεν μπορούμε να τα αλλάξουμε γιατί υπάρχει ένας νόμος που το απαγορεύει αν δεν αλλάξουν σε όλη την πολυκατοικία. Έστω ότι βρίσκω ένα χρώμα που να είναι πολύ κοντά, πάλι θ έχω προβλήματα; Θα χρειαστεί οικοδομική άδεια για να γίνουν οι αλλαγές; Ρωτάω γιατί το κτίριο είναι επί της Συγγρού και ίσως να υπάρχουν ειδικοί νομοι για αυτό. Είναι δηλαδή λογικό, αν δεν αποφασίσουν όλοι στην πολυκατοικία να αλλάξουν, να μείνουμε με κουφώματα του 1980 ακόμα και αν βρούμε κοντινό χρώμα?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.