Μετάβαση στο περιεχόμενο

marialog

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. καλημερα σας να πω οτι τελικα εγινε αντικατασταση της βαλβιδας αντεπιστροφης - αυτη που ειχε, ειχε βγει off εκανα και το σερβις μαζι - που δεν ειχα κανει ποτε 5 - 6 χρονια ευχαριστω οσους βοηθησαν με τις απαντησεις τους! και μια τελευταια απορια, ανοιξα τωρα που εφυγαν το ζεστο αλλα βλεπω δε βγαζει ζεστο οπως εβγαζε. θελει καποια ωρα για να γεμισει ξανα ο ηλιακος και να ζεσταθει το νερο ? ποση περιπου?
  2. βασικα αυτο ηταν η ανησυχια μου. αν θελει αμεση αντικατασταση ( δλδ ΣΗΜΕΡΑ) η αν θα ειμαι οκ αν το κανω μεσα στην εβδομαδα καποια στιγμη. ευχαριστω
  3. ανοιγω την βρυση στο κρυο ( με κλειστο τον γενικο ) και εχω καυτο ενω δε θα επρεπε να εχω τπτ
  4. καταλαβα για θεμα της βαλβιδας αντεπιστροφης μου ειπαν σε αλλο φορουμ..
  5. ε ναι φυσικα θα καλεσω την εταιρεια (μαλτεζος )που μου το εβαλε γιατι εχω την εγγυηση λογω γιορτων ..τωρα απο τριτη .. γιαυτο ρωταω μηπως ειναι κατι επειγον
  6. γεια σας και καλες γιορτες πριν 5 μερες εφυγα απο το σπιτι για το χωριο. πριν φυγω εκλεισα τον γενικο του νερου κατω απο τον νιπτηρα. σημερα που γυρισα , ανοιξα την βρυση (χωρις να ανοιξω τον γενικο ξανα) για να τρεξει το οποιο νερο ειχε μεινει.. αλλα το νερο ετρεχε μεν με μειωμενη ροη αλλα εβγαζε υπερκαυτο νερο και δεν σταματαγε ποτε ΕΝΩ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΚΡΥΟ ΓΥΡΙΣΜΕΝΟ ( το αφησα 5-6 λεπτα και ετρεχε καυτο δε το αφησα παραπανω μην κανει καμια ζημια το πολυ καυτο νερο στη βρυση ) οταν ανοιξα τον γενικο, αρχισε να τρεχει κανονικα κρυο νερο πως γινεται αυτο αφου ειναι κλειστος ο γενικος? θα τρελαθω! υποτιθεται κλεινω τον γενικο για να εχω μια"ασφαλεια" σε περιπτωση διαροης οσο λειπω..μηπως πρεπει να το αφησω κιαλλο χρονο να αδειασει και αυτο το καυτο νερο? αλλα ειναι πολυ καυτο, φοβαμαι μη κανει καμια ζημια.. να πω οτι εχω μονο ηλιακο ( ΟΧΙ θερμοσιφωνα )
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.