Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

θανασηςκπ

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by θανασηςκπ

  1. Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να σας ρωτήσω κατά την γνώμη σας χρειάζεται εαν το καλώδιο παροχής είναι παλιό ( 1974 ) να αλλαχθεί η όχι. είναι 10αρι μονοφασικό. Δεν έχω παρατηρήσει φαινόμενα όπως να πέφτει μόνη της η ασφάλεια χωρίς λόγο αλλά δεν ξέρω αν λόγω παλαιότητας έχει πρόβλημα στην μόνωση , και αν ναι τι προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει στο μέλλον.
  2. ναι είπε υπάρχει διαρροή στην γείωση. μου πρότεινε να αλλαχτούν κουτιά. έκανε τεστ rcd ναι. δεν ξέρω κατά πόσο λογική έχουν αυτά που μου είπε. μίλισα εκ νέου μαζί του και μου είπε οτι ενοούσε οτι υπάρχει τάση στην γείωση.
  3. καλησπέρα στο forum. προχθές ενας ηλεκτρολόγος μου μέτρησε βρόγχο σφάλματος με το καλώδιο γείωσης και μου είπε οτι εχει διαρροή η γείωση , άναψαν 3 κόκκινα λαμπάκια στο μηχάνημα μέτρησης. Ωστώσο αν είχε διαρροή πιστεύω έπρεπε να πέφτει το ρελέ το οποίο δεν έχει πέσει ούτε μια φορά ( έχει τεσταριστεί οτι δουλεύει το ρελέ ). Θέλω την γνώμη σας για αυτό. υποψιάζομαι μήπως άναψαν τα 3 κόκκινα λαμπάκια επειδή η τιμή γέιωσης δεν ήταν αποδεκτή. Το σύστημα γείωσης μου είναι άμεση γείωση TT
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.