Μετάβαση στο περιεχόμενο

Pantelis Petimezas

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. αγαπητοί φίλοι επίσημα πλέον σας λέω οτι στην σύσταση κάθε πολυκατοικίας προβλέπει κάποιες καταστάσεις! στην δική μου πολυκατοικία προβλέπει οτι αν και τα δυο διαμερίσματα είναι ενός ιδιοκτήτη προσθαφαιρεί δωμάτια και χώρους χωρίς να δίνει λόγο σε κανένα! όταν είναι στον ίδιο όροφο και γειτονικά! οπότε τζάμπα έτρεχα τόσο καιρό! θα πρέπει να χτιστεί ο τοίχος στην σωστή θέση! βέβαια περιμένουμε και την ερμηνεία του υποθηκοφύλακα που είναι ο αρμόδιος αλλά το ερώτημα έγινε μπάς και σπάσει ο διάολος το ποδάρι του που λέμε και μας ξεφεύγει κάτι επειδή είναι από κατασκευής το λάθος! Έπρεπε απο την αρχή να είχαμε κάνει το ερώτημα στον υποθηκοφύλακα!
  2. καλημέρα σας! Έως τώρα η μηχανικός με έβαλε στο νόμο και πλήρωσα το ελάχιστο ποσό των 250 ευρώ. Έκανε νέα κάτοψη και στα δυο διαμερίσματα και ετοιμάζει την έκθεση για την Συμβολαιογράφο. Η Συμβολαιογράφος μου είπε ότι είναι κάτι απλό γιατί έχει να κάνει μεταξύ δυο διαμερισμάτων χωρίς να έχουμε πάρει τετραγωνικά από κοινόχρηστους χώρους! Ελπίζω να μην μου βγάλει κανένα φίδι στην πορεία! θεωρώ ότι όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους οπότε αν επανέλθω με σχόλιο θα σημαίνει ότι είχαμε αρνητική εξέλιξη! Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!
  3. Η συμβολαιογράφος μου είπε ότι θέλει λίγο ψάξιμο αλλά το έχει ξανακάνει! Η μηχανικός που στεγάζεται σε διπλανό διαμέρισμα(τυχη έτσι??) ειπε οτι το εχει ξανακάνει αλλά θέλει να ψάξει την σύσταση και τον φάκελο της πολεοδομίας! Όταν θα έχω νέα θα απαντήσω σε όλους γιατί ίσως βοηθηθούμε όλοι να μάθουμε κάτι! Ευχαριστώ
  4. Καλημέρα σας! Ευχαριστώ για την διευκρίνηση! Δεν ήξερα ότι είναι δυνατό να υπάρχει διαφορά στην κάτοψη του ορόφου με την κάτοψη της σύστασης! Αυτό που έχω στα χέρια μου είναι ο πίνακας κατανομής ποσοστών και η κάτοψη της αδείας! Τα τετραγωνικά στην κάτοψη της αδείας ταιριάζουν με τα τετραγωνικά στον πίνακα! Άρα μάλλον θα είναι ίδιες οι κατόψεις! Έτσι δεν είναι?
  5. καλησπέρα σας! επειδή είμαι άσχετος με το θέμα μπορείτε να μου το εξηγήσετε καλύτερα! αν χρειάζεται όλοι οι ιδιοκτήτες να υπογράψουν για να αλλάξει η σύσταση δεν θα τους βρώ ποτέ! Είναι 78 ιδιοκτησίες και δεν ξέρω και σε πόσα διαμερίσματα θα είναι δύο και τρείς διαφορετικοί! Ένας μηχανικός που ρώτησα μου πρότεινε να κτίσουμε έναν τοίχο στο σωστό σημείο! Εγώ θέλω να κερδίσω αυτά τα τ.μ. αν υπάρχει η δυνατότητα να γίνει αλλαγή σύστασης που θα υπογράψω μόνο εγώ με τον διπλανό μου!
  6. (Μεταφέρθηκε στην ενότητα ιδιωτών. Pavlos 33) καλησπερα σας και καλως σας βρηκα! εχω ενα διαμερισμα που στην αδεια ειναι 63 τ.μ. αλλα απο κατασκευης ο ενας τοιχος μπαινει στο διπλανο διαμερισμα και ετσι εχω κερδισει 6 τετραγωνικα! εννοειτε το διπλα ειναι 6 τ.μ. μικροτερο βαση της κατοψης του οροφου! αυτο συμβαινει μονο στο δικο μου οροφο! ο πρωτος εχει αλλο σχεδιο και οι 3ος,4ος,5ος εχουν αλλο σχεδιο! θελω να το τακτοποιησω για να το πουλησω! γινετε να κανουμε με τον γειτονα αλλαγη στην συσταση χωρις να χρειαζεται να συμφωνησουν ολοι οι ιδιοκτητες! μιλαμε για πολυκατοικια 100 διαμερισματων & γραφειων που ανηκουν σε 78 ιδιοκτητες! αν γινετε παρακαλω αναφερετε και το σχετικο νομο ωστε να ξερω πως να κινηθω! Πρόσθεσε τονισμό στο κείμενο της δημοσίευσής σου. Επίλεξε "επεξεργασία" (3 τελείες άνω δεξιά) και διόρθωσέ το. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. Pavlos33
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.