Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

supergalaxy

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Χρόνια Πολλά!! Αληθώς Ανέστη! Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!! Το θέμα ασφάλειας ήταν ο ενδοιασμός μου. Σίγουρα η ασφάλεια προέχει της αισθητικής οπότε είναι πολύ χρήσιμη η συμβουλή σας και με βοηθήσατε πολυ!! Θα το κρατήσω και ίσως βάλω κάποιο κρυφό φωτισμό η κάτι τέτοιο.. Και παλι ευχαριστω!
  2. Καλησπέρα, Θα ηθελα τη βοήθειά σας σε κάτι. Πρόκειται να κανω ανακαίνιση στο σπίτι μου. Πάνω απο τις μπαλκονόπορτες υπαρχει κατα μήκος σεναζι με σίδερα. Δύο εταιρίες ανακαίνισης μου είπαν οτι μπορώ να τα γκρεμισω γιατι δεν επηρεάζουν σε κάτι. Αλλά θα ήθελα και την γνώμη σας για να μην κάνω κάτι που θα μου στοιχίσει στο μέλλον. Το μήκος απο άκρη σε άκρη ειναι 7,40μ και το διαμέρισμα βρίσκεται στον 4ο όροφο. Η πολυκατοικία χτισμένη το 1972 Ανεβάζω και 2 φωτογραφιες Σας ευχαριστώ πολύ
  3. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Ήθελα απλά να ξέρω εαν γινεται κάτι τέτοιο και εαν γίνεται σχετικά εύκολα χωρίς να υπαρξουν κολληματα στη διαδικασία, αδειες κτλ για αυτο είπα να κανω μια ερώτηση εδω Θα ψάξω να βρω και κάποια εταιρια. Να είστε καλα!
  4. Καλησπέρα, Θέλω τη βοήθειά σας σε κάτι. Πρόκειται σε λίγο καιρό να ανακαινίσω ένα σπίτι που πήρα πρόσφατα και θέλω να προσθέσω ένα 2ο μπάνιο ή έστω ένα WC. Βάσει της κάτοψης που επισυνάπτω ιδανικά θα ήθελα το μπάνιο εκεί που είναι η κουζίνα και να μεταφέρω την κουζίνα στο μερος που απεικονιζεται η τραπεζαρία πίσω ακριβώς απο το υπάρχον μπανιο οπου εχει λογικά και υδραυλικά , αλλα δεν γνωρίζω εαν έχει αποχετευση για μπάνιο στο μέρος της κουζίνας. Εναλλακτικά σκεφτομουν το 2ο μπάνιο δίπλα ακριβώς απο το υπαρχον μπάνιο στο μέρος οπου απικονίζεται η τραπεζαρια. Υπάρχει τέτοια δυνατότητα ή δεν εχω ελπίδα και τι αδεια χρειάζεται για κατι τετοιο? Αδεια μικρής κλιμακας ή οικοδομική αδεια. Πρόκειται για διαμέρισμα 4ου ορόφου , πολυκατοικια 1972 Ευχαριστω πολυ για το χρόνο σας
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.