Μετάβαση στο περιεχόμενο

Βασιλικηδ

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Καλημέρα σας, δεν έχω άτομο όπως αναφέρετε απλά έγραψα τι συνέβη σε κάποιον γνωστό μου που αναγκάστηκε να πληρώσει τις σωληνώσεις του άλλου εκβιαστικά. Ρωτάω εδώ για να με βοηθήσετε εφόσον δεν γνωρίζω. Ευχαριστώ πολύ και συγνώμη εάν ενόχλησα.
  2. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σας, απλά σκέφτομαι εάν το κάνω διαμέρισμα ,πως θα έρθουν να βάλουν την μάνικα από το φρεάτιο, θα περάσουν από όλο το σπίτι ? Τώρα ο άλλος εκβιαστικά το έκανε και έπιασε φαντάζομαι. Ευχαριστώ πολύ.
  3. Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σας αλλά θέλω να κάνω αλλαγή χρήσης από κατάστημα σε διαμέρισμα , είναι δυνατόν να έχω την αποχέτευση της πολυκατοικίας στο χώρο μου? Αυτοί δεν συμφωνούν και το καταστατικό δεν το έχω , δεν ξέρω εάν το έχει κάποιος. Επειδή σε άλλη πολυκατοικία γνωστού μου , που είχε τίς σωληνώσεις τίς πολυκατοικίας στο διαμέρισμα του ,τους ανακοίνωσε ότι πρέπει με έξοδα όλων των ενοίκων να τις μετακινήσουν για να βγουν από το διαμέρισμα διότι ρώτησε δικηγόρο και τελικά το κέρδισε με έξοδα κοινοχρήστων. Ευχαριστώ πολύ.
  4. Καλημέρα σας, θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με το θέμα , έχω ένα κατάστημα σε μια πολυκατοικία το οποίο είναι ανεξάρτητο χωρίς κοινόχρηστα πλην όμως η αποχέτευση της πολυκατοικίας περνάει από το κατάστημα μου , μπορώ να απαιτήσω να βγει εκτός του χώρου μου? και εάν ναι ποιες είναι οι διαδικασίες? Ευχαριστώ πολύ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.