Μετάβαση στο περιεχόμενο

Panagiotis Antoniou

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Σε μενα ο γειτονας ανακαινιζει το διπλανο σπιτι εδω και κανα 3μηνο, μια πολυκατοικια ξεκινησε να χτιζεται στα 30 μετρα πριν 1 μηνα και μια λλη στα 150 μετρα ολοκληρωνεται μετα απο κανενα χρονο. Ξεκινανε 7-7μιση το πρωι τα κομπρεσερ βαρανε. Τι να κανεις, τα σπιτια οταν χτιζονται εχουν θορυβο και ειμαστε σε περιοδο που χτιζονται/ανακαινιζονται σπιτια. Ημαρτον.
  2. Δημήτρη σε ευχαριστώ για την απάντηση. Η αλήθεια ειναι οτι είχα διαβάσει ένα σχετικό νήμα για την διάνοιξη νέας εισόδου, αλλά την διαφορποίηση που περιγράφεις (για το που ανήκει ο μεσότοιχος) δεν έχω καταφέρει να τη βρω (εκτός κι αν πρόκειται για το ίδιο νήμα). Όσον αφορά τα λοιπά κατασκευαστικά θέματα, αν κι έχω μια εικόνα από αντίστοιχη διαμερισμάτωση σε οικογενειακή πολυκατοικία μεν όπου με τον ένα ή τον άλλο τρόπο τακτοποιήθηκαν, είναι αλήθεια ότι όταν κι αν έρθει η ώρα θα χρειαστώ τη γνώμη μηχανικού.
  3. Απ' 'οσο γνωρίζω ο τοίχος προς το διάδρομο είναι πάντα κοινόχρηστος και δεν μπορείς να παρέμβεις χώρις έγκριση όλων των συνιδιοκτητών, εξού και το νήμα. Μια απορία βέβαια θα μπορούσε να είναι αν μπορείς κάνεις κάτι τέτοιο και μετά να νομιμοποιήσεις ως αυθαίρετο.
  4. Ευχαριστώ! Σήμερα μίλησα με 1 μεσίτη που διαφήμιζε τη δυνατότητα ενός διαμερίσματος να χωριστεί στα 2. Υποστήριξε ακριβώς αυτό, ότι μπορεί η αρχική είσοδος/πόρτα να αφαιρεθεί ώστε να είναι σαν διάδρομος και να γίνει -εσωτερικά πλέον της αρχικής εισόδου- νέος διαχωρισμός με 2 νέες εισόδους. Μετά, όσον αφορά τα χιλιοστά του εκάστοτε διαμερίσματος, πως θα επιμερίζονται τα κοινόχρηστα κτλπ, χρειάζεται να γίνει νέα μελέτη ή ο ιδιοκτήτης των 2 νέων διαμερισμάτων να τα επιμερίσει και στη συνέχεια να ενημερώσει αυτόν που εκδίδει τα κοινόχρηστα? Είναι κάτι πιο πολύπλοκο? Τελικά πάντως, μια τέτοια λύση μάλλον υποβαθμίζει, έστω και λίγο, το σύνολο της πολυκατοικίας. Το να ανοιχτεί νέα είσοδος σε κοινόχρηστο χώρο θα ήταν μάλλον τελικά καλύτερο για όλους.
  5. Υπαρχει καποιος τροπος σε οροφοδιαμερισμα πολυκατοικιας να γινει διαμερισματωση ωστε να χωριστει το 1 διαμερισμα σε 2 μικροτερα διαμερισματα οταν υπαρχει μονο 1 πορτα εισοδου χωρις τη συναινεση του 100% την συνιδιοκτητων? Μου φαινεται λιγο αδικο(?) καποια διαμερισματα σε αλλους οροφους να ειναι "τυχερα" επειδη ετυχε οταν εγινε η ανεγερση της οικοδομης να σκεφτουν να ανοιξουν 2 εισοδους για το ιδιο οροφοδιαμερισμα. Πρόσθεσε τονισμό στο κείμενο της δημοσίευσής σου. Επίλεξε "επεξεργασία" (3 τελείες άνω δεξιά) και διόρθωσέ το. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. Pavlos 33
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.