Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

filipgiannis

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Έχει προβλεφθεί να εφαρμοστεί biocasa σε όλη την περιμετρική τοιχοποιία μέχρι κάποιο ύψος. πιο πολύ με απασχολούσε αυτό σχετικά με το ναυλον μιας και υπήρχε διχογνωμία από από τον εργολάβο και της οδηγίες της Penetron.
  2. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τις συμβουλές. φυσικά και κάνουμε στο έργο ότι πει ο μηχανικός. Η αλήθεια είναι ότι το υπέδαφος είναι ήδη κορεσμένο και όταν κάνω διαβροχή μπορεί να κάνει και μια βδομάδα να στεγνώσει. όσο για τις τρύπες αν δεν κάνω λάθος δεν μπορούν να γίνουν στην τειχοποιία καθώς είναι είναι από συμπαγές τσιμεντόλιθο(το Penetron δουλεύει μόνο στο τσιμέντο τουλάχιστον έτσι είπε και ο τεχνικός σύμβουλος όταν του πρότεινα αυτό).φυσικά θα γίνει και κάθετη στεγανοποίηση στην τοιχοποιία με ελαστικό κονίαμα.
  3. Όλο το σύστημα που θα εφαρμοστεί είναι Penetron απλά φαντάστηκα ότι απαγορεύεται η διαφήμιση όποτε δεν έκανα αναφορά.Οι τεχνικοί σύμβουλοι της Penetron ζήτησαν να μπει ναυλον χωρίς ωστόσο να αναφέρεται στην τεχνική οδηγία του κατασκευαστή και αποτι έχω καταλάβει οι απόψεις διίστανται. Ο μηχανικός που επιβλέπει το έργο ήταν τελείως αρνητικός στις τρύπες διότι το θεμέλιο είναι πολύ παλιό και δεν θέλει να επηρεαστεί.
  4. Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια στο θέμα
  5. Πρόκειται να ρίξουμε καινούργια εδαφόπλακα μαζί με σταγανωτικο μάζας λόγω ανιούσας υγρασίας και υψηλού υδροφόρου ορίζοντα.Το υπόστρωμα είναι χώμα το οποίο με πλημμυρισμο κάνει πάνω απο δέκα μέρες να στεγνώσει.Ο Τεχνικος σύμβουλος της εταιρείας του στεγανωτικου μάζας έκρινε απαραίτητη την διάστρωση ναυλον προκειμένου να μην στραγγίξει η υγρασία απο το μπετόν στο χώμα και ακολουθήσουν ρηγματωσεισ ενώ ο εργολάβος δεν επιθυμεί το ναυλον με την αιτιολογία ότι δεν θα αναπνέει το μπετόν.ποια είναι η ενδεδειγμένη πρακτική μιας και όπου και αν ρώτησα οι απόψεις διίστανται; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.