Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

jmazis

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ηλεκτρονικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

jmazis's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • Dedicated Rare
  • Conversation Starter Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. η αντίσταση 2.2Κ που μου είπε ο τεχνικός να αφήσω στον αερα συνδέεται στις κλέμες #3,#4 απο αριστερά..αυριο θα κανω καταγραφή στις κλέμες τι γραφουν , θα μετρήσω ταση εκεί σε κανονική λειτουργία αλλα και οταν έχει false alarm ωστε να δω την διαφορά..το καλώδιο συναγερμού-σειρήνας δυσκολο να είναι γιατι η σειρήνα χτυπάει κανονικά πιθανολογώ οτι αν είχε θεμα δεν θα χτυπουσε..!! θα επανελθω αν δεν βρω ακρη!! συναγερματζης το βλέπω να γίνομαι....χιλια ευχαριστω Βασιλη!! update 28/7 ... μαλλον είναι θεμα tamper σειρήνας..εχει εξοδο ALTMP (στην οποία συνδέεται το καλώδιο - αντισταση 2.2Κ - ζωνη επιτήρησης (Ζ) ) η οποία ή εχει κολλήσει ή έχει θέμα το tamper δινει 12V για 4-5 secs μετα 0V για 10secs περιπου και κανει συνέχεια το ιδιο με παρεμφερεις χρόνους...!!θα περιμένω τον τεχνικό για να είμαι σιγουρος! σε ευχαριστω για ολα Βασίλη!! χαιρετω!!
  2. μπαταρία συναγερμού-σειρήνας είναι αλλαγμένες.Αντίσταση 2.2Κ αλλαγμένη.Εγω εβγαλα την αλλαγμένη αντίσταση και σταμάτησαν τα false alarms αλλα δεν εχω κάποιο σχέδιο να δω πως ακριβως συνδέεται,πιθανολογω οτι είναι σε σειρά με τροφοδοσία 12V και σειρήνα γιαυτό και σταμάτησαν τα false alarms! Δεν εχω ασχοληθεί με συναγερμούς και δεν ξερω αν είναι θέμα tamper σειρηνας που διάβασα σε αλλα προβλήματα ή και το καλώδιο που μου λες ως 3η πηγη προβλήματος. Εχει νόημα να μετρήσω τασεις,ρεύματα αντίστασης / σειρήνας? Δυστυχως ο τεχνικός που μας το συντηρεί δεν ειναι διαθέσιμος και προσπαθω να βγαλω ακρη μονος μου...σε ευχαριστω και παλι Βασιλη για την απαντηση σου!
  3. συναγερμος SECURITY SERVICES ,παιρνω FAULT 4 (=προβλημα στην καλωδίωση σειρήνας ή σειρηνα) εχω αφαιρέσει προσωρινα την αντισταση 2,2Κ που τερματίζει την καλωδίωση σειρήνας για να μην ενοχλει η σειρήνα! Ερώτημα,υπάρχει περίπτωση να φταίει η πλακέτα (υγρασια/σκονη) γιατι η εγκατάσταση ειναι παλαιά (10ετιας) και δεν είχαμε ποτε άλλοτε προβλήματα με false alarms?? σας ευχαριστω
  4. παρόμοιο πρόβλημα και εγω...συναγερμος SECURITY SERVICES ,παιρνω FAULT 4 (=προβλημα στην καλωδίωση σειρήνας ή σειρηνα) εχω αφαιρέσει προσωρινα την αντισταση 2,2Κ που τερματίζει την καλωδίωση σειρήνας για να μην ενοχλει η σειρήνα! Περιμενω τεχνικό την Δευτέρα...Ερώτημα,υπάρχει περίπτωση να φταίει η πλακέτα (υγρασια/σκονη) γιατι η εγκατάσταση ειναι παλαιά (10ετιας) και δεν είχαμε ποτε άλλοτε προβλήματα με false alarms?? σας ευχαριστω
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.