Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ioannis898989

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Ioannis898989's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • First Post Rare
  • Conversation Starter Rare

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Κρατάω το "ότι μετακινείται" και το "BBQ" αχαχαχα αυτό με βοηθά πολυ. Να σαι καλα!!
  2. έτοιμες αποθήκες αυτές που τις συναρμολογεις των 500€ (1.70Υ χ 3.10)... χωρίς δάπεδο!! ή έστω μια εργαλειοθήκη ξύλινη στα όρια της γραμμής να μη μου σπάσει τίποτα αυτός. Ευχαριστώ πολύ!!
  3. Δεν μπορώ να μαλώνω συνέχεια... --Αρα αν μπει η γραμμή, δικός μου χώρος είναι απο τη γραμμή και προς εμένα δηλαδή, χωρίς έξτρα απόσταση?-- (επίσης στο συμβόλαιο λέει κανονικά τα τετραγωνικά μου και το σημείο) Προτιμώ να βάλω μια αποθήκη Κήπου να χωράει το αμάξι μου(χωρίς περίφραξη και θεμέλια), να αρχίζει ισα ισα απο εκεί που αρχίζει η γραμμή μου, παρά να μαλώνω.
  4. (Έγινε μεταφορά εδώ. Didonis) Καλησπέρα φίλοι/ες! Θέλω να κάνω μία ερώτηση, αν μπορεί κάποιος να μου λύσει αυτό το θέμα. Στον χώρο πίσω απο την πολυκατοικία έχουμε ο καθένας τα δικά του πάρκινγκ (ανοιχτά θα μπορούσες να τα πεις, απλώς με ένα σκεπαστρο). Τέλος πάντων, εχω έναν "παράξενο" δίπλα απο το πάρκινγκ που το βάζει τόσο κολλητά στο δικό μας αυτοκίνητο που δε χωράει ούτε η πόρτα να ανοίξει... επίσης δεν έχουμε ούτε γραμμές κάτω διαχωριστικες για πάρκινγκ... Το ερώτημα είναι (αν υπήρχε διαχωριστική γραμμή) στα _Ποσα Εκατοστά_ απο την πλευρά της "γραμμής μου", μπορώ να βάλω κάτι, (μια αποθήκη κήπου, μια εργαλειοθήκη), κάτι που να μη το χτίσω αλλά τουλάχιστον να εχω το νόμιμο στην απόσταση μεταξύ μας.?? Ευχαριστώ πολύ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.