Μετάβαση στο περιεχόμενο

tasostheo

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Σιδεράς

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

196 profile views
  1. ευχαριστω πολυ θα μιλήσω με μηχανικο, αλλα απο την πολεοδομία μου ειπαν περίπου στα 5000Ε οτι κοστίζει κατι τετοιο, ειναι 12 οικοπεδα που πρεπει να γινει πράξη τακτοποίησης και αναλογισμού για να γίνει ο δρομος θα το μεταφερω ευχαριστω πολυ!!!
  2. (Μεταφέρθηκε στην ενότητα ιδιωτών. Pavlos 33) καλησπέρα σε ολους! θέλω να κανω μια ερώτηση και αν μπορείτε να μου απαντήσετε γιατί δεν εχω καμία σχέση με αυτά, έχουμε μαγαζί και σπίτι σε μια κωμόπολη,ο δρόμος μας (χαλικοδρομος και είμαστε στο 2022) είναι ρυμοτομουμενος προσπαθούμε εδώ και παρα πολλά χρονια να βγάλουμε μια ακρη αλλα ματαια,σημερα επισκέφτηκα την πολεοδομία η οποία μου είπε οτι πρεπει να γίνει πράξη τακτοποίησης και αναλογισμού, η οποία όπως έμαθα εχει μεγάλο κόστος το ερώτημα μου για αρχή είναι ποιος θα αναλάβει αυτό το κόστος εγω η ο δημος...και που να απευθυνθώ για να ξεκινήσει η διαδικασία ......ολη η ιστορια με το δρομο εχει 30 χρονια και ακρη δεν εχει βγει, έχουμε 2022 και πατάμε λάσπες μπροστά σε επαγγελματικο χώρο ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας!!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.