Μετάβαση στο περιεχόμενο

ss_tt

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

ss_tt's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Collaborator Rare

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλημέρα σας και σας ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση! Θα ήθελα να ρωτήσω και τα ακόλουθα: 1) Αν η οικοδομική άδεια έχει εγκριθεί με συγκεκριμένες μελέτες/σχέδια που κατατέθηκαν στην Πολεοδομία, αυτά μπορούν να αλλάξουν εκ των υστέρων από την Κατασκευαστική; 2) Αν για την έγκριση της άδειας, λόγω της ύπαρξης ρέματος, όρος ήταν να τηρηθεί έγγραφο του ΥΠΕΧΩΔΕ για κατασκευή μαντρότοιχου σε 2μ. από το όριο του ρέματος, τότε η Κατασκευαστική είναι υποχρεωμένη να το κάνει, ανεξάρτητα αν αυτό μπορεί πλέον να έχει αποχαρακτηριστεί ως ρέμα; 3) Αν συντρέχουν λόγοι ασφάλειας και σωματικής ακεραιότητας παιδιών που μπορεί να πέσουν στο κενό του ρέματος λόγω μη ύπαρξης μαντρότοιχου, υπάρχει υποχρέωση από την Κατασκευαστική για την κατασκευή του; Θα εκτιμούσα πολύ τις γνώσεις σας. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.
  2. Καλησπέρα και πάλι, Πρόκειται για αγορά διαμερίσματος σε νεόδμητη πολυκατοικία στην οποία ωστόσο η περίφραξη του αντίστοιχου οικοπέδου αποτελείται από 1 μ. τοιχίο στην πρόσοψη αυτής χωρίς κάγκελα και πόρτα, ενώ στο πίσω (που συνορεύει με ρέμα) και στο πλαινό μέρος αυτού έχουν φυτευτεί 50 εκ. θάμνοι αραιά. Θα ήθελα επομένως να μάθω αν βάσει της νομοθεσίας και του ΓΟΚ, η κατασκευαστική εταιρεία είναι υποχρεωμένη να περιτοιχίσει το οικόπεδο ή όχι. Στην οικοδομική άδεια δεν έχω δει σαφή διατύπωση κάτι τέτοιου αλλά και πάλι λόγω μη ειδικότητας μπορεί και να κάνω λάθος. Γενικά τι ισχύει για περιτοίχιση οικοπέδου; Ευχαριστώ προκαταβολικά!
  3. Καλησπέρα σας, Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει υποχρέωση περίφραξης/περιτοίχισης του οικοπέδου-κήπου νεόδμητης πολυκατοικίας από την Κατασκευαστική Εταιρεία. Αν ναι, για ποιους λόγους υπάρχει η υποχρέωση και τι είδους περίφραξη είναι υποχρεωτική; Μπορεί η περίφραξη να γίνει με φύτευση δέντρων; Επίσης σε περίπτωση που το οικόπεδο συνορεύει με μικρό ρέμα (χωρίς νερό) τι ισχύει σχετικά με την περίφραξη; Ευχαριστώ προκαταβολικά για τη βοήθεια και τις διευκρινίσεις!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.