Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

DespPpd

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

DespPpd's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • One Month Later
  • Week One Done
  • First Post Rare
  • Conversation Starter Rare

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Δεν έχω κάτι τέτοιο, άρα ζητάω αυτό από τον κατασκευαστή και το βλέπουμε πάλι τότε. Σας ευχαριστώ πολύ!
  2. Στα χαρτιά που έχω δεν αναφέρει κάτι για εξαερισμό και μελέτες περί αυτού. Όσα σχέδια έχω βλέπω απλά το cour anglaise χωρίς να λέει κάπου ότι ο εξαερισμός θα βγει εκεί κτλ. Πρέπει να ζητήσω από την εταιρεία να μου στείλει κάτι συγκεκριμένο?
  3. Καλησπέρα σας, Αρχικά θα ήθελα να αναφέρω ότι δεν είμαι μηχανικός και γι’ αυτό θέλω να ζητήσω την πολύτιμη βοήθεια σας! Αγόρασα ένα σπίτι του 2020 το οποίο έχει την εξής ιδιομορφία, επειδή ήταν επικλινές το οικόπεδο βγήκαν από την μια μεριά 3 ισόγειες μεζονέτες οι οποίες μπροστά είναι κανονικά στον δρόμο και από την πίσω μεριά είναι στο -2 του άλλου κτιρίου με αποτέλεσμα να βγαίνεις από την πίσω πόρτα του σπιτιού μας στο υπόγειο πάρκινγκ (12 θέσεων στάθμευσης). Υπολογίζω πως τα τετραγωνικά του πάρκινγκ είναι κάπου στα 200. Οπότε σκεφτείτε ότι έχουμε άμεση επαφή με το πάρκινγκ και τα καυσαέρια του. Η εταιρεία έβγαλε ένα κορ ανγκλέ 2,3 τμ το οποίο είναι στην κουζίνα μου και είναι κλειστό για να μην φαίνεται το γκαράζ. Στο κορ ανγκλέ έχει τοποθετήσει και το μηχάνημα του εξαερισμού να καταλήγει έξω από το παιδικό δωμάτιο στο ένα 1m. Έχω 3 απορίες. 1. Ο θόρυβος που κάνει (όταν είναι ανοιχτός ακούγεται ένα αρκετά δυνατό βουητό) είναι επιτρεπτός; 2. Επιτρέπεται να βγάλεις εξαερισμό γκαράζ τόσο κοντά σε δωμάτιο; 3. Είναι αρκετός ένας εξαερισμός για 200τμ; Τον έχουμε ανοιχτό 4 τέταρτα την μέρα για να μην μας ενοχλεί αλλά δεν θεωρώ πως κάνει δουλειά. Επισυνάπτω και φωτογραφίες για να καταλάβετε καλύτερα! Ευχαριστώ πολύ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.