Μετάβαση στο περιεχόμενο

panos.tom

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. αυτο πραγματι ειναι κατι που διαβαζω, αλλα δεν καταλαβαινω τη ρευστοτητα της "ενεργειακης αναβαθμισης". Δηλαδη, η χρηση των κλιματιστικων (ας πουμε σε καθε χωρο) ειναι ενεργειακη αναβαθμιση; Ή ενεργειακη αναβαθμιση ειναι η αυτονομια με φυσικο αεριο ή αντλια θερμοτητας; Εγω σε καθε περιπτωση κι επειδη ειναι δυσκολοι οι καιροι, απο τη στιγμη που θα αφαιρεσει σωματα, καθαρα ανθρωπινα, θα ηθελα να τον αφαιρεσω απο τις τακτικες δαπανες ή εστω να δωσω ενα ποσοστο 10% συμμετοχης στο πετρελαιο.
  2. Καλημέρα, Ως διαχειριστής της πολυκατοικίας πραγματοποίησα χτες γενική συνέλευση για να ρωτήσω ποιοι θέλουν φέτος θέρμανση με πετρέλαιο. Η θέρμανση είναι κεντρική. Ένας ένοικος αρνήθηκε και είπε πως προτίθεται να αφαιρέσει τα σώματα του καλοριφέρ σε συνεννόηση με τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος. Θα ζεσταίνεται με τη χρήση κλιματιστικών που έχει στο σπίτι του. Κι ερωτώ: Τον αφαιρώ εντελώς από το κόστος του πετρελαίου ή συνεχίζει να συμμετέχει με κάποιο ποσοστό;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.