Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

terri

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονίκη

terri's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Θεωρώ ότι η κυριότερη αδυναμία της οδηγίας είναι η έλλειψη λογικής αλληλουχίας των θεματικών ενοτήτων, κάτι που την καθιστά ένα δυσνόητο και δύσχρηστο εργαλείο για τους μελετητές. Σχολιασμοί όπως αυτός της ΑΝΕΛΙΞΗΣ, που αναρτήθηκε από το συνάδελφο nprotonion, με τις εύστοχες και τεκμηριωμένες παρατηρήσεις σχετικά με παραλείψεις, ασαφείς, ελλιπείς και εσφαλμένες διατυπώσεις και με την προβληματική δομή του κειμένου, θα πρέπει να ληφθούν υπόψιν από το ΤΕΕ. Θα είναι θλιβερό αν η ομάδα που συνέταξε την οδηγία και κατ'επέκταση το ΤΕΕ παραβλέψει τέτοιες καλοπροαίρετες παρεμβάσεις που μπορούν να συμβάλουν στο να τεθεί μία άρτια βάση για το ξεκίνημα του βιοκλιματικού σχεδιασμού στην Ελλάδα.
  2. Καλησπέρα. Γνωρίζει κανείς ποια είναι τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για τη χορήγηση άδειας εργαστηρίου κατασκευής ηλεκτρονικών ειδών και αν απαιτούνται κάποιες μελέτες από μηχανικό? Από τη Διεύθυνση Ανάπτυξης μου είπαν ότι η άδεια θα βγει σύμφωνα με τον Ν.3325/05 στον οποίο δεν διευκρινίζονται τα παραπάνω θέματα για κάθε περίπτωση. Ο χώρος βρίσκεται σε όροφο, στη Μοναστηρίου στη Θεσσαλονίκη και θα λειτουργεί και ως κατάστημα εμπορίας ηλεκτρονικών ειδών. Ευχαριστώ.
  3. Ευχαριστώ, έτσι το κατάλαβα κι εγώ, απλά ήθελα και μια άλλη γνώμη.
  4. Καλησπέρα, μπορεί η επιφάνεια των εξωστών να υπερβαίνει το 20% της δόμησης, με την προϋπόθεση ότι το άθροισμα η/χ και εξωστών δεν υπερβαίνει το 40%?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.