Μετάβαση στο περιεχόμενο

katrin829

Members
  • Περιεχόμενα

    34
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

katrin829's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΗ ΑΣΠΑΙΤΕ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ... ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΘΗΓΗΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ (ΦΥΣΙΚΗ,ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΛΠ ΚΛΠ) ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ, 2 ΕΞΑΜΗΝΑ ΔΗΛΑΔΗ, ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΣΤΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ. ΑΠ ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ, ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΠΤΥΧΙΟΥ ΣΟΥ. ΑΝ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ
  2. που μπορουμε να δουμε τα θεματα των πτυχιακων?
  3. καλησπερα.ειμαι φοιτηρια δομικων εργων 3ο ετος και εχω σκοπο του χρονου να μαθω καποιο στατικο η αρχιτεκτονικο προγραμμα.τι θα με συμβουλευατε? τι ειναι πιο χρησιμο?στατικο η αρχιτεκτονικο?
  4. ευχαριστω παναγιωτη για τις συμβουλες.δεν ειναι κακο υποθετω να ρωτας και να σ απαντανε σε πολλα πραγματα. κ σχετικα με τη σχολη,απλα ρωτησα μια γνωμη.
  5. το ξεχνουσα!πωσ σου φαινεται η σχολη?
  6. τωρα το διορθωσα!!πολιτικοσ δομικων εργων..
  7. παναγιωτη ευχαριστω πολυ.δεν εχω πηξει να σου πω την αληθεια.τα εχω κανει ολα για ολες τισ δοκουσ, υπολογιστικα,κατασκευαστικα,τα παντα.αλλα εκει σκαλωσα. σχετικα με "τα κολπα", το υπερ τησ ασφαλειασ το βαζω παντου!ακομα και στα Η/Μ που κανουμε.
  8. χαρη,πολυ ωραιο το προγραμματακι.αλλα γιατι χωρισ να γραφεισ κατι βγαζει απο μονο του αν εχει προβολο δεξια η αριστερα?
  9. αυτο κατεβασα το msdos αλλα κατι δ παει καλα.ειδα και το αλλο νομιζω του τερρυ αλλα αποτι καταλαβα ειναι μεχρι 2 ανοιγματα.ευχαριστω πολυ και συγνωμη που σασ επρηξα.
  10. οκ.για να το λεσ κατι παραπανω ξερεισ....να ρωτησω κατι αλλο..γιατι δ μου ανοιγει το download των συνεχων δοκων?
  11. δεν έχει σχεση η κολώνα, βαλαμε έδραση, το προβλημα ειναι αυτο που ειπωθηκε προγενεστερα, ειναι μικρό το μήκος και η δοκός εφελκύεται (αφού ο terry το ελυσε και το επιβεβαίωσε) ο καθηγητησ το ειπε.εγω παντωσ ακρη δεν βγαζω....τι εχουν τα πλαισια?
  12. αυτο ομωσ δεν σημαινει οτι εφελκυεται η κολωνα??πωσ γινεται αυτο??? δηλαδη να το αφησω οπωσ το εχω κανει?
  13. βασικα πιστευω οτι ξερει την δοθλεια του.ετσι εχει δειξει τουλαχιστον σε μασ που δεν ξερουμε πρακτικα θεματα.εχει γινει καποια χοντραδα?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.