Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

vas_georg

Members
  • Περιεχόμενα

    14
  • Εντάχθηκε

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Ηλ/γος-Μηχ/γος Μηχ/κος

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

558 profile views
  • Engineer

  • Salva

vas_georg's Achievements

Apprentice

Apprentice (2/15)

  • One Year In
  • One Month Later
  • Reacting Well Rare
  • Helpful Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

14

Φήμη στην κοινότητα

  1. Σε καμία περίπτωση. Η συγκεκριμένη διευκόλυνση βρίσκεται στο 6.6.2 και αφερεται μόνο σε συστημα νερού
  2. Θα πατε μόνο στην επιλογή πιστοποιητικό και θα ανεβασετε μόνο τις υπεύθυνες δηλώσεις και τα δικαιολογητικά που αναζητά το σύστημσ. Αν το χπε δεν αναφέρεται στην φωτοτυπία του βιβλίου ή σε καποια υ.δ. το γράφετε εσείς στη δική σας.
  3. Άντε να δούμε και τον ακατάσχετο επιχειρηματικό λογαριασμό. Φτιάξαμε πρώτα τον ακατάσχετο προσωπικό λογαριασμό ο οποίος λειτουργεί άψογα 😁και τώρα θα κάνουμε και τον επιχειρηματικό.
  4. Όχι ρητώς και δια ροπάλου. Ο συνάδελφος που κουράστηκε να το ψάξει είναι αδιάψευστος μάρτυρας. Η 4Μ ειδικα στην ψύξη θέρμανση είναι πολύ καλό εργσλείο. Αλλά το εργαλείο θέμει και τον κατάλληλο "μάστορα". Πχ για να στήσεις σωστα τη μελέτη σου ειδικά στα ψυκτικά φορτία θα πρέπει τα μέγιστα φορτία που σου εμφανίζονται σε ένα ακραίο σενάριο να τα καλύψεις την ώρα που συμβαίνουν με ελάτωση ή προσωρινό κλείσιμο του κλιματισμού σε χώρους μικρης αναγκαιότητας.
  5. Καλησπέρα. Ποιος είναι αυτός που διαπιστώνει την υπερδιαστασιολόγηση; Αν είναι ο ΚΕΝΕΚ έχουμε θέμα. Άλλος, ποιος; Το vrf έχει άλλα πλεονεκτήματα ελέγχου και ευκολίας εγκατάστασης.
  6. Εμένα μου λέει πολλά. Με δεδομένη την κλιματική ζώνη κάπου σε αυτή την κλάση το έκοψα εξ αρχής να είναι το σπίτι σου. Σωστό είναι να λαμβάνουμε υπ όψη μας τις ιδιαιτερότητες της κάθε εγκατάστασης αλλά να μην τινάξουμε και τον ΚΕΝΑΚ στον αέρα.
  7. Τα βιοκαύσιμα δεν φτάνουν ούτε για ζήτω. Ο λόγος είναι για τα e fuels τα οποία παράγονται χημικά με συμμετοχή ΑΠΕ. Απλά οι κινητήρες που καίνε biofuel θα είναι εύκολο να κάψουν και e fuel. Η εξέλιξη φανερώνει κάτι που οι περισσότεροι έχουμε μυριστεί. Το Υδρογόνο θα κυριαρχήσει.
  8. Το πρώτο απαντήθηκε. Το δεύτερο εν μέρει γιατί αν αρχίσεις με τη μούχλα δεν ξεμπερδεύεις εύκολα. Πρέπει ξυστεί καλά ο τοίχος να κανασπατουλαριστεί και να βάλεις ειδικό χρώμα που μειώνει τις πιθανότητες επανεμφάνισης.
  9. Καλημέρα. Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά όλα τα σχεδιαστικά πακέτα ΒΟΗΘΟΥΝ τους έμπειρους μηχανικούς. Αν δηλαδή δεν ξέρεις ηλεκτρολογικό σχέδιο ή αεραγωγούς δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις κανένα πρόγραμμα. Το συγκεκριμένο σχεδιαστικό που ρωτάς δεν το ξέρω.
  10. Δεν χτίζονται πλέον ακίνητα στην Ελλάδα, πάρτε το χαμπάρι. Απλά, συνεχίζουν να βγαίνουν στο σφυρί τα φιλέτα. Γι αυτό και μόνο, η άνοδος της αξίας του χρήματος βολεύει μια χαρά τα χρεο-funds. Αυτές είναι οι "αγορές" και όχι η ΟΤΕ ακίνητα και οι Κλουγκίνας - Λάππας. Στα μύδια μας λοιπόν η ΕΚΤ στα καρύδια μας το 4%, χ@στήκ@με για το ευρώ. Απλά. Αυτό το άρθρο δεν έπρεπε καν να ανέβη στο michanikos. Στη σκιά του ατυχήματος των Τεμπών δεν σχολιάζω ούτε βρίζω άλλο. Καλό μήνα, όσο καλός μπορεί να είναι.
  11. Κόφτε το με αυτή την ΕΚΤ γιατί θα εκραγώ. Τι να μας κόψει ρε παιδιά η ΕΚΤ τα κομένα; Και μιλάμε για peak στην οικοδομικη δραστηριότητα με 2% συμμετοχή των δημοσίων έργων; Έλεος πια. Μερικές αδειούλες ήταν που χρονίζανε στα αρχιτεκτονικά συμβούλια ή που περιμένανε εκταμιεύσεις απο τις κωλοτράπεζες. Δεν θέλω άλλο ΕΚΤ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.