Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

3DCon.

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

3DCon.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • First Post Rare
  • One Month Later
  • Dedicated Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. ανά κτίριο ή ανά διηρεμένη ιδιοκτησία. οκ Μόνο που σε όσες υπηρεσίες πήρα να μιλήσω για να είναι ξεκάθαρο μου είπαν πως εάν το οικόπεδο είναι αδιαίρετο θα κάνεις μια ταυτότητα και για τα δυο.
  2. Σε κάποια πράγματα δυστυχώς δεν τα εξηγούνν έτσι όπως πρέπει. Να είναι καλά κάποιοι συνάδερφοι που έχουν όρεξη να βοηθήσουν. Όλα τα παραπάνω τα διάβασα. Σε ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση.
  3. Επίσης στον αριθμό ιδιοκτησιών βάζω όσους έχουν κάποιο ποσοστό στο εκάστοτε οικόπεδο?για παράδειγμα εαν είναι ένας ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου βάζω τον αριθμό 1 και εαν είναι 2 οι ιδιοκτήτες, όπου ο ένας έχει το 70% και ο άλλος το 30%, ο αριθμός που βάζω είναι 2 ή βάζω 1 εξαιτίας ποσοστού?
  4. Άρα είναι χωρίς σύσταση. Από εκεί και πέρα εφόσον το οικόπεδο έχει ένα ΚΑΕΚ και δεν ειναι διηρημένο δημιουργώ μια ηλεκτρονική ταυτότητα? και αν ναι εκει που λέει όροφος βάζω ισόγειο-όροφος και ξανά ισόγειο-υπόγειο?
  5. Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να δω/καταλάβω την σύσταση (οριζόντια/κάθετη) ενός κτιρίου? Στο οικόπεδο υπάρχουν 2 κατοικίες, όπου η μια είναι μονοκατοικία( αποτελείται από ισόγειο και όροφο) και το άλλο είναι ισόγεια κατοικία ( η οποία αποτελείται από το ισόγειο και υπόγειο). Μετά τον θάνατο του ιδιοκτήτη το συγκεκριμάνο οικόπεδο πηγαίνει στα 3 παιδιά, όπου ο ένας έχει το 78% και οι άλλοι δυο από 11%. Δε βρίσκω πουθενά πως πρέπει να χειριστώ τη κατάσταση. Στην αποδοχή κληρονομιάς γίνεται μόνο αναφορα του οικοπέδου, οτι είναι εξ αδιαιρέτου, κανένα νόμο να το συνοδεύει και τίποτα άλλο. Πρέπει ν ακάνω δυο ταυτότητες ή μια? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  6. Καλημέρα σας, συγγνώμη που πήρα το θάρρος να σας στείλω μήνυμα αλλά ειλικρινά κανείς δε μου απαντάει.
    Έχω μια κατασκευή του 63, το αγόρασαν το 2003 και σήμερα επιθυμούν να βάλουν ένα μεταλλικο πατάρι στο χώρο τους. 
    Αρχικά επιτρέπεται η προσθήκη παταριού? 
    Αυτό είναι κατάστημα και θα γίνει αλλαγή χρήσης

    Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

  7. Έχω ένα κατάστημα στο οποίο θέλουν να τοποθετήσουν πατάρι μεταλλικής κατασκευής. Σύμφωνα με τα όσα διάβασα το πατάρι πρέπει να είναι < του 70% και στο 10% του όγκου της συνολικής οικοδομής. Αρχικά το ερώτημα είναι μπορώ να το τακτοποιήσω με την δημιουργία νέας άδειας, στο e-adeies? και αν ναι γνωρίζεται εαν υπάρχει πρόστιμο...? Σε μια άλλη περίπτωση πάλι πατάρι σε κατάστημα, το οποίο υπάρχει, το τακτοποιώ με τον Ν.4495/17...? και ως δημόσια έγγραφα τι πρέπει να προσκομίσσω? Μην ανοίγεις χωρίς ουσιαστικό λόγο νέο θέμα και χωρίς πρώτα να κάνεις αναζήτηση σε ήδη υπάρχον, με ίδιο ή παραπλήσιο περιεχόμενο. Το θέμα σου συγχωνεύτηκε στο παρόν. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. - akis73
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.