Μετάβαση στο περιεχόμενο

nikos kokkinis

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Επαγγελματίας Τεχνικού Κλάδου

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ναι χτίζω ακόμα σε κάνα δυο μήνες τελειώνουμε, ας ελπίσουμε να μην υπάρξει σοβαρό θέμα
  2. Το σκέφτηκα να κάνω έναν φυτικό φράχτη αλλά δεν ξέρω αν επιτρέπεται και αυτό, επίσης ένα άλλο θέμα που προκύπτει είναι ότι θέλει έναν σεβαστό χρόνο για να μεγαλώσει
  3. (μεταφέρθηκε στην ενότητα ιδιωτών. Pavlos 33) Καλησπέρα σας Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Χτίζω μία νέα κατοικία σε περιοχή εντός σχεδίου με άδεια δόμησης σε ισχύ. Το οικόπεδο έχει γίνει με σύσταση κάθετης ιδιοκτησίας σε δύο ίσα μέρη. Επειδή με τους άλλους ιδιοκτήτες του άλλου μισού οικοπέδου το αγοράσαμε ταυτόχρονα την ίδια στιγμή και θα χτίζαμε παράλληλα, είχαμε πει για να γίνει κάποιο διαχωριστικό υποτυπώδες για την ιδιωτικότητα των δύο ανεξάρτητων κατοικιών. Μόλις περνάγαμε τον έλεγχο, τότε θα βάζαμε κάποιο συρματόπλεγμα ή κάποια μάντρα ώστε να χωριστούν τα δύο οικόπεδα. Δυστυχώς όμως τα παιδιά που αγόρασαν το άλλο οικόπεδο κάτι προέκυψε και δεν πρόκειται να χτίσουν και πιθανόν να πουληθεί το οικόπεδο. Το πρόβλημα το δικό μου τώρα είναι το εξής: την οικοδομή την τελειώνω όπου να ναι και είμαστε έτοιμοι να μπούμε στο νέο μας σπίτι, επειδή βάσει νόμου δεν μπορώ να χωρίσω το οικόπεδο στα δύο, γιατί αν πουληθεί το αλλο μισό και αποφασίσει ο νέος ιδιοκτήτης να χτίσει και έρθει ο έλεγχος και δει ότι υπάρχει διαχωριστικό, θα έχω πρόβλημα πιθανού προστίμου αλλά και οικονομικό διότι θα πρέπει να γκρεμίσω αυτό που έφτιαξα. Από την άλλη όμως δεν μπορώ να αφήσω ένα νέο σπίτι ξέφραγο αμπέλι γιατί το άλλο μισό δεν έχει καν περίφραξη. Δηλαδή από τη μία πλευρά του οικοπέδου θα είναι ανοιχτά και θα μπορεί να μπαίνει όποιος θέλει. Είμαι πραγματικά σε απόγνωση και δεν ξέρω τι να κάνω. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια λύση πάνω σε αυτό το πρόβλημα. Ένας μηχανικός μου είπε ότι ίσως να μπορείς να πάρεις άδεια από την αστυνομία με την αιτιολογία ότι η περιοχή έχει πάρα πολλά κρούσματα από κλοπές και να το κλίσεις αλλά δεν ξέρω αν ισχύει κάτι τέτοιο. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος σε αυτό το πρόβλημα?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.