Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Ανίκητος

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    10
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Επαγγελματίας Τεχνικού Κλάδου

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. αποκοπηκαν 400 μετρα ως νεο οικοπεδο. Το εναπομείναν δε γνωριζω πόσο είναι. Αυτό που γνωριζω είναι οτι το έκαναν τρία διαφορετικά οικοπεδα και μας εδωσαν ποσοστο εξαδιαιρετου και στα τρία. Το οτι εδωσαν ως αποζημίωση το Ν.Ο. σε καποια που το δικο της εμεινε ανεπαφο, εχετε να κανετε καποια παρατήρηση? Μπορει για το λίγο που της πήρε ο δρομος να την αποζημιώσςουν με άρτιο και οικοδομίσημο οικοπεδο? Να προσθεσω επιπλεον οτι το ξεφορτώθηκε αμμεσως και το πηρε κάποιος πολύ γνωστος του αντιδημαρχου. Σα πολλά δεν είναι τα περίεργα? Αν μπορεί καποιος να με βοηθήσει ώστε να κανω την καταλληλη ερωτηση στο Δήμο, θα του ήμουν ευγνομων. Παρατήρηση μη κάνεις επαναλαμβανόμενες απαντήσεις. Παρακαλώ ότι θες να γράψεις να είναι σε μία απάντηση μέχρι να απαντήσει ο επόμενος Να μη επαναληφθεί αυτό για να μη κλειδώσει το θέμα. Didonis
  2. Εσεις μπορείτε να μήν ξαναασχοληθείτε άν δεν σας ενδιαφέρει. Εκτός άν θέλετε να αποτρέψετε άλλους στο να προσθέσουν κάποια πληροφορία στο θέμα, και δεν το επιθυμείτε αυτό.
  3. Εχει κυρωθεί η Π.Ε. το 2022. Σωστά τα λέτε ότι εγιναν αυθαίρετα και ατυπα κατατμημενα οικοπεδα. Εγω να ρωτήσω οι δρόμοι που διανοιχθησαν πως λογαριαζονται ως προς την εισφορά σε γή?
  4. 1) 3800 2) δε γνωρίζω 3)Η αγορά στο συμβολαιο πριν 35 χρόνια ήταν 400τμ. απο 3800 εξαδιαιρετου. Αλλά όλοι οι ιδιοκτήτες των 3800 ειχαμε ο καθένας το δικό του περιφραγμένο και συγκεκριμένο απο τότε. Μετά όλοι έχτισαν το δικό τους εκτός απο εμας. Ειχαμε αφήσει δρόμους βόρεια, δυτικά νότια και ενδιάμεσα. 4)3400τ.μ.. Μεσα σε αυτά υπάρχει ενα ποσοστο 25% αγνώστου. 5)Δε καταλαβαίνω για να σας απαντήσω.
  5. Αυτο το επαγγελματίας τεχνικου κλαδου ήταν ένα έτοιμο κουτάκι που κατα την εγγραφή μου δε το αξιολόγισα σωστά. Παρακαλώ μην το λαμβάνετε υπόψην σας. Το αρχικό συμβόλαιο έγινε το 1988 400 /3800 εξαδιαιρετου, και ακολουθησε γονικη παροχή καποια χρόνια μετά. Τα γράφω αυτά, άλλα τα ξαναεπαναλαμβάνω. Μπορουν να παρουν 400 μετρα έστω εξαδιαιρετου, και να το σπασουν σε τρια κομματια σε οικοδομημενα οικοπεδα? Και γιατι το εδωσαν σε καποιον που το οικοπεδο του δεν υπεστη αλλαγές, εκτος την άκρη οπου το πηρε λιγο ο δρομος. Και ο δρομος που πηραν απο εμας? Γιατι δεν εδωσαν και σε εμας? Σας παρακαλώ άν καποιος βλεπει κάτι σε όλα αυτά ας μου το επισημάνει.
  6. Αυτό το στάδιο το έχω κανει χωρις αποτέλεσμα. Μηπως μπορείτε να μου πείτε άν βλεπετε κατι που δε θα επρεπε να εχει γίνει έτσι? Δηλ αν κατι δε σας φαινεται νόμιμο?
  7. ...αυτο το έχω διαβάσει, θα θέλατε να μου εντοπίσετε, τα σημεία που δεν είναι νόμιμα? Κυρωθηκε το 22 η πραξη. Υπαρχει τοπογραφικο του 2018 αλλα και παλιότερο. Θα ειχατε τη καλοσύνη να μου εξηγείσετε σε ποιο σημείο βρίσκεται το μή νομιμο?
  8. (Μεταφέρθηκε στην ενότητα ιδιωτών. Pavlos 33) Καλησπέρα, σας αναφέρω μία υπόθεση προς σχολιασμό. Αγορά με συμβόλαιο 400τ.μ. εξαδιαιρέτου απο 3800τ.μ. απο μητέρα και κόρη πριν 35 χρόνια. Το κατέχουν όμως συγκεκριμένα απο τότε. Χτίζεται όλο το οικοπεδο εκτός απο τα 400. Γινεται πραξη εφαρμογής και δίδονται για τα 200τ.μ. ποσοστά εξ΄αδιαιρέτου σε 3 διαφορετικά οικόπεδα εντός του μεγαλυτέρου των 3800τ.μ.και τα αλλα 200 πάνε ως αγνώστου. Το καταληφθέν εδώ και 35 χρόνια γίνεται Ν.οικοπεδο και δίδετε σε τρίτη ως αποζημίωση για ένα μέρος που της αφαιρεθηκε ως δρόμος (στα όρια της Π.Ε.) ενώ το οικοπεδο της παρεμεινε ανεπαφο και είναι εκτος πραξης, η οποια και του πουλάει αμμέσως. Εγιναν δηλωσεις ιδιοκτησίας κανονικα και κατατεθηκε τοπογραφικό που το δειχνει συγκεκριμενο. Η μία δήλωση χάνεται με κάποια δικαιολογία απο τις τεχνικες υπηρεσίες οπου κατατεθηκε και βρεθηκε μετά την κύρωση. Θα ήθελα τη γνώμη σας.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.