Μετάβαση στο περιεχόμενο

GTSS

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Συγγνώμη για την έλλειψη τονισμού, προσπάθησα να το διορθώσω αλλά δε με αφήνει πια. ΥΓ όχι δεν είμαι μηχανικός. Στο προηγούμενο μήνυμα πάτησε πάνω δεξιά στις 3 τελείες και επίλεξε "επεξεργασία". Pavlos 33 Δεν μου βγάζει την επιλογή "επεξεργασία" πια.
  2. Ετεροχρονισμενα και μετα απο ψαξιμο βρηκα αυτο Θα προτιμουσα να μην αναφερεται πουθενα εφοσον εχει υπαρξει και εγκυκλιος για το θεμα αυτο. Μηπως γνωριζει καποιος ποια ειναι αυτη η εγκυκλιος? Αν υπαρχει εγκυκλιος το θεμα ειναι ξεκαθαρο και δεν χρειαζεται να πεισω καποιον για το οτι δεν ειναι παραβαση. (1) Πρόσθεσε τονισμό στο κείμενο της δημοσίευσής σου. Επίλεξε "επεξεργασία" (3 τελείες άνω δεξιά) και διόρθωσέ το. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. (2) Αν είσαι μηχανικός ενημέρωσέ με για να αλλαχτεί η ειδικότητα στο προφίλ σου και να μεταφερθεί η συζήτηση σε σωστή κατηγορία θεμάτων μηχανικών. Pavlos33
  3. Μεταφέρθηκε στην ενότητα ιδιωτών - akis73 Παράκαλώ μια πληροφορία.... (δεν είμαι πολιτικός μηχανικός). Παταράκι πάνω απο το μπάνιο ύψους 63cm με πορτάκι επάνω απο την πόρτα του μπάνιου και επιφάνεια όση και ο υποκείμενος χώρος του μπάνιου (ΟΑ του 1993), το κλασικό που συνηθιζόταν να μπαίνει η θερμοσίφωνας, δηλώνεται κατα τη νομιμοποίηση άλλων αυθαίρετων τετραγωνικών του σπιτιού η θεωρείται σαν ένα ντουλάπι επάνω απο το μπάνιο και δεν αναφέρεται πουθενα; Καπου διάβασα πως θεωρείται ντουλάπι και πως αγνοείται τέτοιο είδος παταριού και πως έχει βγεί εγκύκλιος για το θέμα αλλά δε μπορώ να βρώ ποια εγκύκλιος ειναι αυτή.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.