Μετάβαση στο περιεχόμενο

GeorgePT

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

GeorgePT's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • First Post Rare
  • Conversation Starter Rare

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ναι, είναι κουμπωτο το πάτωμα, άρα πλακάκι-υπόστρωμα-ξύλο. Θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε δεδομένης της κατάστασης και των δυνατών επιλογών. Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια.
  2. Δεν ξέρουμε τι ακριβώς, για αυτό καταφεύγουμε εδώ. Υποθέτω ότι χρειάζονται μεγαλύτεροι αρμοί διαστολής, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι προς αυτήν την κατεύθυνση αρχικά κι αν δε λυθεί το πρόβλημα θα προχωρήσουμε στην πιο δραστική λύση της τσιμεντοκονίας.
  3. Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και τη βοήθειά σας. Διευκρινίζω, είμαστε σε ημιυπόγειο με μεγάλα παράθυρα μπροστά και μεγάλη τζαμαρία αντί για τοίχο πίσω, το βλέπει αρκετά ο ήλιος. Βέβαια υπάρχουν και κήποι μπρος πίσω που μάλλον χειροτερεύουν το θέμα με την υγρασία... Την τσιμεντοκονία τη σκεφτόμαστε επίσης, αλλά φανταστείτε πόσο λυπόμαστε όλα αυτά τα λεφτά που δε μας περίσσευαν κιόλας, και είμαστε πολύ κουρασμένοι, το βάλαμε δύο άνθρωποι μόνοι μας το πάτωμα μόλις πριν ένα μήνα. Θα εξαντλήσουμε ό,τι προσπάθεια διόρθωσης υπάρχει πριν κάνουμε τόσο μεγάλο εγχείρημα ξανά..
  4. Πιθανότατα έχετε δίκιο. Ωστόσο είχαμε βάλει προ δεκαετίας στο υπόλοιπο σπίτι και είναι μια χαρά μέχρι σήμερα, για αυτό πήραμε το θάρρος και την απόφαση να το φτιάξουμε όλο. Ίσως φταίει το είδος του ξύλου; Το θέμα είναι αν μπορούμε να κάνουμε κάτι εκ των υστέρων να σώσουμε τα χρήματα και τον κόπο μας..
  5. Ναι, η ξυλεία έμεινε σχεδόν ένα μήνα μέσα στο σπίτι πριν την τοποθέτηση. Αφέθηκε αρμός διαστολής. Αφυγραντήρα έχουμε, αλλά δεν τον χρησιμοποιούμε πάρα πολύ λόγω προσπάθειας οικονομίας στο ρεύμα...
  6. Καλημέρα, θα ήθελα την βοήθειά σας... Πριν από ένα μήνα τοποθετήσαμε στο σπίτι 60 τμ ημιμασίφ δρυ πλωτό πάτωμα, και έχει ήδη φουσκώσει σε πάρα πολλά σημεία. Διαρροή αποκλείεται να υπάρχει (δεν υπάρχουν σωλήνες), αλλά το σπίτι είναι ημιυπόγειο και παλιό (οικοδομή του 65) οπότε σίγουρα έχει υγρασία. Υπάρχει κάτι που μπορεί να γίνει;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.