Μετάβαση στο περιεχόμενο

Giorgos_kalamata

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Επαγγελματίας Τεχνικού Κλάδου

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Όσο γιαυτό είμαι σίγουρος ότι δεν έχει συμβεί. Βέβαια ποτέ δεν είμαι σίγουρος για τίποτα πλέον. Θα ξεκινήσω με τον μηχανικό και βλέποντας και κάνοντας. Ας βγει ένα "κουστούμι" σε λογικά πλαίσια και θα είμαι μια χαρά.
  2. Σας ευχαριστώ. Αύριο κιόλας θα κανονίσω συνάντηση με μηχανικό για να συνεχίσει από εδώ που το αφήσαμε. Γενικά δεν είναι του χαρακτήρα μου να αφήνω εκκρεμότητες απλά συνέβησαν πολλά και δεν έγιναν τα πράγματα όπως θα ήθελα και με την σωστή σειρά. Ουσιαστικά μένει το θέμα με το κλείσιμο ενός μικρού μέρους της πιλοτης αλλά θα φροντίσω να λυθεί για να είμαι συννομος.
  3. Να ξέρετε ότι με βοηθήσατε πάρα πολύ. Όχι δεν υπάρχουν ούτε wc ούτε κουζινακι. Δεν έχει υπάρξει καμία διαφορά στις διαστάσεις της πόρτας εισόδου. Απλα αντί για γκαρζοπορτα έχω επαλληλη και δεν ξέρω αν αυτό θεωρείται αδυναμία πρόσβασης. Πάντως μηχανάκι μπαίνει άνετα. Σας ευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο που διαθέσετε να απαντήσετε.
  4. Σε εταιρία που ασχολείται με δίκτυα εργάζομαι. Τι ξέρω ότι είναι έξοδα γιαυτό προσπαθώ να κάνω έναν υπολογισμό του κόστους που θα κληθω να πληρώσω για να έχω μια άποψη. Αλλιώς 3 πάνελ είναι τα ξήλωνω στο φινάλε. Το δε γκαράζ είναι ακόμα πιο δύσκολο να αποδειχθεί. Δεν έχει υπάρξει άλλου είδους παράβαση ούτε σε δόμηση, ούτε κάλυψη ούτε πουθενά αλλού.
  5. Από που η επίθεση σε μένα; Αν έχετε κάτι συγκεκριμένο να πείτε να το ακούσω. Έκανα κάτι που κάνουν οι περισσότεροι. Δεν σας ενόχλησα προσωπικά. Ξέρετε το ιστορικό; Ξέρετε περισσότερα από εμένα; Σας παρακαλώ αν έχετε να πείτε κάτι σχετικό να το ακούσω αλλιώς σταματήστε το ύφος τιμητής των πάντων και την ειρωνεία. Υπάρχει ξανά ρωτάω διαδικασία που μπορώ ν ακολουθήσω για να είμαι νόμιμος;
  6. Ευχαριστώ για την απάντηση. Ακριβώς επειδή το γνωρίζω είπα να ρωτήσω πριν φυσικά απευθυνθώ στον μηχανικό μου να έχω μια πιο σφαιρική άποψη. Είναι κάτι εφικτό ή θα μπω σε μπελάδες;;
  7. Καλημέρα σε όλους Πρώτο μήνυμα και θα ήθελα την βοήθειά σας. Επειδή έχω μπλέξει με κακό γείτονα θέλω να σας ρωτήσω τι συνέπειες μπορεί να έχω με τις επόμενες παρεμβάσεις που έχω κάνει σε μονοκατοικία που μου ανήκει. Πιο συγκεκριμένα μιλάω για μονοκατοικία με οικοδομική άδεια του 2017 που έκλεισε το 2020 (με όλες τις νόμιμες διαδικασίες). Αφορά ισόγειο με πιλοτη, ένα γκαράζ και μια αποθήκη και 1ο όροφο κατοικία. Το γκαράζ χρησιμοποιείται σαν κύριος χώρος, και επίσης με πάνελ πολυουρεθανης έχω κλείσει ένα μικρό μέρος της πιλοτης περί τα 8 τετραγωνικά και το χρησιμοποιώ σαν αποθήκη. Πριν το κλείσιμο η πιλοτη είχε κάλυψη αν το λέω σωστά 50%. Ποια η διαδικασία για νομιμοποίηση των παραβασεων αυτών; Σας ευχαριστώ για την όποια βοήθεια.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.