Μετάβαση στο περιεχόμενο

nickname

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Περίπλοκο θέμα για διαδικτυακή αναζήτηση είναι το ορθότερο. Και δικηγόρο έχω και μηχανικό. Εδώ βλέπετε στην επαρχία ο μηχανικός τυχαίνει να είναι και σε πολλά εμπλεκόμενος ( πήρε χρήματα χωρίς εγώ το ζώον απόδειξη τέλος πάντων πονεμένη ιστορία) . Έχω πληρώσει αρκετά χωρίς αποτέλεσμα ότι έχω καταφέρει το έχω καταφέρει μόνος. Γι'αυτό αναζητώ την άποψη και την εκτίμηση κάποιων ποιο υπευθύνων όπως θεωρώ ότι υπάρχουν εδώ μέσα. Έχω χάσει βλέπετε την εμπιστοσύνη. Όσον αφορά τα παραπάνω ερωτήματα σας απαντώ: ότι οι κληρονόμοι αποδέχθηκαν ο πρώτος με το αυθαίρετο ένα οικόπεδο 65 τμ---- παραπλεύρως παλαιάς οικίας 50 τμ η οποία βρίσκετε σε οικόπεδο 135 τμ. Και το οποίο αφήνει στον πατέρα μου. . Στον αδεια οικοδομής του έχει δείξει όλο το οικόπεδο. Στην αποδοχή που έκανε το 18 (από το 85 που δημοσιεύθηκε η διαθήκη), ανέφερε οριζόντια κατάτμηση λόγω το ότι τον συμβούλευσε η πολεοδόμος για να μπορέσει να ενταχθεί στον νομό. Στο κτηματολόγιο το 18 δήλωσε ολόκληρο το οικόπεδο και δηλώνοντας και εγώ πλέον ότι μου αναλογεί βάση διαθήκης χτύπησε κόκκινο. Στο ε9 σε μένα δείχνει αυτό ακριβώς 50 τμ . Το εξ αδιαιρέτου οικόπεδο βρίσκεται εντός σχεδίου. Τι εννοείται με το θέμα ακυρότητας συμβολαίων. Και πως?
  2. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας! Ναι το ΣΥΠΟΘΑ απέρριψε την προσφυγή του εκ νέου στο νομό περί αυθαίρετων διότι όταν είχε κάνει την προσφυγή δεν είχε τίτλους ιδιοκτησίας και την σύμφωνη γνώμη των συνιδιοκτητών!! Πρόκειται για ΕΝΑ οικόπεδο ΕΝΙΑΊΟ που δεν μπορεί να χωριστεί με σύσταση κάθετου ιδιοκτησίας βάση πολεοδομίας οπότε μιλάμε για ένα εξ αδιαιρέτου οικόπεδο εντός σχεδίου με 2 διαφορετικά κτίσματα! Ένα με άδεια οικοδομής το 1932 και ένα δεύτερο με άδεια οικοδομής το 1987!
  3. (Μεταφέρθηκε στην ενότητα ιδιωτών. Pavlos 33) Καλησπέρα σας. Εάν είναι εφικτό θα ήθελα να μου απαντήσετε στα παρακάτω: 1ον μπορώ να ζητήσω ανάκληση άδειας μετά από 25 χρόνια? Για τα παρακάτω.. 2ον Σε ένα εξ αδιαιρέτου οικόπεδο στο οποίο μέσω διαθέτη ορίζει σε δύο κληρονόμους τα ποσοστά ιδιοκτησίας εκ των οποίων του ενός το μερίδιο εχωντας 14 μέτρα πρόσωπο σε δημοτικη οδό ορίζετε άρτιο με τοπογραφικό διάγραμμα ( 185 τμ σε σύνολο) και του άλλου με 4.50 μέτρα και ( του οποίου με τοπ.διαγρ αποδυκνειετε ότι είναι 65 τ.μ. άρα μη άρτιο. . Ο δεύτερος τώρα έκτισε 120 τ.μ χρησιμοποιώντας το ποσοστό δόμησης όλου του οικοπέδου. Στην άδεια του χρησιμοποιεί όλο το οικόπεδο. Κάνει αποδοχή της διαθήκης το 2018 (από το 1985 που ανοίχτηκε η διαθήκη του παππού και είχε εκδοθεί η άδεια στο όνομα του γιου από τότε) και προσπαθεί να ενταχθεί στον νομό με μια αποδοχή στην οποία αναφέρεται οριζόντια κατάτμηση του ακινήτου του. Το 2020 πεθαίνει και κάνοντας αποδοχή πλέον ο υιός δεν αναφέρει την οριζόντια κατάτμηση αλλά αναφέρετε ως """άτυπη κάθετη""" για να μην έχει θέμα με την συγκατάθεση του συνιδιοκτητη.. μπορεί να παραβλεφθεί κάτι τέτοιο από την πολεοδομία και να τον εντάξουν στον νομό περί αυθαίρετων? ( Τον υιό πλέον?) 3ον. Ξαναεκανε ο πατέρας του προσφυγή στο ΣΥΠΟΘΑ ( στο οποίο του έγινε ανάκληση της ένταξης του που είχε προσφυγή το 2011 για 20 τμ αυθαίρετα αυτά του είχαν βρει τότε ως αυθαιρεσίες η πολεοδομία 😂😂😂) και απορρίφθηκε η ένταξη του στον νομό ( η απόφαση εκδόθηκε πριν δύο ημέρες). Μπορεί ο υιός να κάνει εκ νέου με την νέα αποδοχή και να γίνει αποδεκτή? ΥΠΟΣΗΜΕΙΟΜΕΙΩΣΗ η αποδοχή διαθήκης που έκανε ο γιος δεν έχει κατατεθεί στο υποθηκοφυλακείο από το 2021. Τα φώτα σας γιατί έχω τρελαθεί είμαι σε απογνωση
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.