Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

ian12

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Επαγγελματίας Τεχνικού Κλάδου

ian12's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • One Month Later
  • Week One Done
  • Reacting Well Rare
  • Collaborator Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Εκτός ίσως από το 3 που δεν το καταλαβαίνω. Στην είσοδο σωστά είναι οι "κορώνες" απλά έχει αλλάξει τη πλευρά της πόρτας εισόδου.
  2. @Faethon11 Φαντάσου την είσοδο της πολυκατοικίας να είναι έτσι όπως θα δεις στις εικόνες οπότε τα 20 εκατοστά κάνουν διαφορά στο μήκος του αυτοκινήτου και στον όγκο καθώς η θέση προβλεπόταν για μικρό αυτοκίνητο. Πρόβλημα να πληρώσω δεν έχω προσωπικά αρκεί να ξεκαθαρίσει το θέμα. Το πρόβλημα μου είναι ότι θα "τους πάρει όλους η μπάλα" και καταλαβαίνω ότι δεν έχουν όλοι τη δική μου δυνατότητα. Όμως δεν μπορώ να ανέχομαι να απειλούμε. Δυστυχώς τα λάθη έγιναν 15 χρόνια πριν όπου κανένας ιδιοκτήτης δεν έδωσε σημασία στην κάτοψη της πυλωτής. ΥΓ. Αν αναρωτιέσαι πως φτάσαμε εδώ (διαμόρφωση εισόδου) στην ουσία οι ΘΣΑ Σ2 και Σ3 (το μαύρο τζιπ που βλέπεις στη φωτογραφία) έχουν μετακινηθεί προς την είσοδο της πολυκατοικίας για να δημιουργούν ευθύ διάδρομο προς την είσοδο που δεν υπήρχε στην αρχική κάτοψη. Και η κεντρική είσοδος έχει μετακινηθεί προς τα δεξιά.
  3. Καλησπέρα σας, Καταρχήν να ενημερώσω ότι για το θέμα που ζητάω βοήθεια παρακάτω θα απευθυνθώ και σε μηχανικό για να πάρω εγγράφως μια απάντηση. Αν υπάρχει κάποιος διαθέσιμος στη περιοχή του Περιστερίου ας επικοινωνήσει μαζί μου. Θέμα: Πρόβλημα με ΘΣΑ σε πυλωτή πολυκατοικίας και παρεμπόδιση κεντρικής εισόδου. Δεδομένα: Η πολυκατοικία είναι κατασκευής του 2006 Όλες οι θέσεις πάρκινγκ ανοιχτές και κλειστές έχουν αριθμηθεί στην κάτοψη της πυλωτής και έχουν αποδοθεί στους ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων μέσω των συμβολαίων Η διαμόρφωση της πυλωτής δεν έγινε ακριβώς όπως έχει αποτυπωθεί στη κάτοψη και εκεί ξεκινάνε τα προβλήματα. Πιο συγκεκριμένα δεν δημιουργήθηκαν ποτέ τα «παρτέρια» ενώ και η διαδρομή προς την είσοδο της πολυκατοικίας είναι διαφορετική στην πραγματικότητα από αυτή που έχει αποτυπωθεί στην κάτοψη. Προβλήματα: Ενοικιαστής παρκάρει όχημα μήκους 4.7 μέτρα σε θέση πάρκινγκ διαστάσεις (2.25 * 4.50). Επειδή η θέση είναι στην είσοδο της πολυκατοικίας είναι αυτή που δημιουργεί και τις αντιπαραθέσεις. Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να το αντιμετωπίσω; Ιδιοκτήτης (διαμέρισμα – οδοντιατρείο) έχει παραχωρήσει τη θέση πάρκινγκ του σε συγγενή του που μένει εκτός της πολυκατοικίας. Έχει δικαίωμα να το κάνει; Ιδιοκτήτες και ενοικιαστές διαμερισμάτων χρησιμοποιούν κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας, καθώς δεν έχει γίνει η διαμόρφωση των παρτεριών για να παρκάρουν επιπλέον οχήματα και μηχανές. Επειδή όπως καταλαβαίνεται για να είμαι εδώ σημαίνει ότι δεν βγαίνει άκρη πριν κάνω οποιαδήποτε ενέργειες θα ήθελα να ακούσω τις συμβουλές σας για το πως θα πρέπει νόμιμα να κινηθούμε. Επαναλαμβάνω αν υπάρχει μηχανικός στην ομάδα που να εξυπηρετεί την περιοχή του Περιστερίου και να μπορεί να δώσει έγγραφη γνωμάτευση να μου στείλει προσωπικό μήνυμα. Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.