Μετάβαση στο περιεχόμενο

GGROUP

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

GGROUP's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα συνάδελφοι, έχω την εξής περίπτωση. Είναι μια κατοικία όπου έχει λήξει η άδεια από το 82 και είναι στους σοβάδες. Έχει αλλάξει ο ιδιοκτήτης σε σχέση με το όνομα που έχει βγει η άδεια (μεταβιβάστηκε στον γιο) και στο συμβόλαιο γράψανε ότι είναι ημιτελές στους σοβάδες. Η κατοικία έχει ηλεκτροδοτηθεί. Αυτό που ρωτάω για την αποπεράτωση του τι χρειάζεται εργασίες μικρής κλίμακας ή αναθεώρηση αδείας ή παράταση ισχύος της αδείας ? Να συμπληρώσω ότι οι εργασίες θα ακολουθήσουν την αρχική άδεια και εξωτερικά το σπίτι είναι ολοκληρωμένο μόνο εσωτερικά δεν έχουν γίνει σοβάδες πατώματα κτλ.
  2. Το επιπεδο των μηχανικών του Δημοσίου και των μηχανικων που δουλευει είναι πολυ χαμηλό για να εκπονήσει τετοιού ειδους Μελετες. Ο κ. Ρεππας καλυτερα να παει να ασχοληθει με τα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ. Το κατασκευστικο κοστος θα πολλαπλασιαστει, το αποτελεσμα ειναι να γινουν 2-3 φορες οι αντιστοιχες μελετες. Κυριοι της κυβερνησης καληνυχτα σας Παρατήρηση: Συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής! Ευχαριστώ, ilias
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.