Μετάβαση στο περιεχόμενο

Joa

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Joa

  1. Η ορθή γωνία φαίνεται σχεδιαστικά με διακεκομμένη και στο διάγραμμα κάλυψης και στην κάτοψη. Η συγκεκριμένη όψη δεν υπάρχει στο φάκελο της πολεοδομίας . Αναθεώρηση έχει γίνει μονο για προσθήκη ορόφου..Το θέμα ειναι για τη διαφοροποίηση αυτή δίνεται βεβαίωση?
  2. Ερώτηση σε ένα θέμα που φαίνεται απλό.. Διαμέρισμα το οποίο σύμφωνα με την οικ. άδεια έχει τμήμα εξώστη το οποίο δημιουργεί στη μια γωνιά του, ημικύκλιο. Στην πράξη στον εξώστη δημιουργείται κάθετη γωνία. Στο διάγραμμα κάλυψης όμως είναι υπολογισμένο με την κάθετη γωνία. Μπορώ να δώσω βεβαίωση ή πρέπει να το δηλώσω ως αυθαιρεσία? Ποια η γνώμη σας???
  3. Συνάδελφοι γεια σας. Εξώστης εμβαδού 3 τμ. που έχει κλείσει, εντός σχεδίου , νομιμοποιήται με πρόστιμο 2.000 € εαν είναι εντός οικοδομήσιμου τμήματος οικοπέδου.Τι εννοεί, ότι πρέπει να είναι εντός της κάλυψης ή να είναι εντός οικοπέδου.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.