Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Evgnom

Members
  • Περιεχόμενα

    33
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Evgnom's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Sw0rdf1sh: Καλημέρα. Yπάρχει το λογισμικό και ποια η σύνδεση (Link); Eυχαριστώ
  2. Καλό μεσημέρι, Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Συμπλήρωσα και την ειδικότητα. Έχω ασχοληθεί μόνο σε κτίρια, όπου ΣΑΥ ΦΑΥ τα καταθέτουμε στην πολεοδομία. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο τεχνικός ασφαλείας του εργοστασίου μου ζήτησε ΣΑΥ και μου ζήτησε να κοιτάξω αν χρειάζεται και ΦΑΥ. Αυτό ή αυτά τα κοινοποιούμε κάπου; Ευχαριστώ.
  3. Καλημέρα, Για εργασίες διασύνδεσης σε δίκτυο ατμού, κολλήσεις κτλ. σε ένα εργοστάσιο, μου ζήτησαν ΣΑΥ για την προστασία των εργαζομένων στη φάση εκτέλεσης του έργου. Μήπως έχει κανείς κάτι υπόψη του; Ευχαριστώ.
  4. Κατι μαλλον απλοικό για επιβεβαιωση. Σε ΠΕΑ για πώληση, βαζουμε σαν ονομα ιδιοκτητη τον πωλητή σωστά;
  5. Καλημέρα και ευχαριστώ, που μπορώ να βρώ τέτοιες υποδείξεις και προδιαγραφές για κτίρια και αθλητικές εγκαταστάσεις;
  6. Καλό μεσημέρι. Θα ήθελα να ρωτήσω πληροφορίες αν ξέρει κανείς σχετικά με ευθύνες, αρμοδιότητες και τις υποδείξεις που πρέπει να κάνει ένας Τεχνικός ασφαλείας. Κυρίως σε αθλητικές εγκαταστάσεις, βρεφονηπιακούς σταθμούς κτλ.
  7. Καλημέρα, Σχετικά με μια σύμβαση με ΑΕ. Υπάρχουν δύο ειδών: έργου και παροχής υπηρεσίας, σωστά; Αν υποθέσουμε ότι εργαστούν και τεχνίτες με δική τους ασφάλιση, ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσουμε για την κάθε περίπτωση; Σύμβαση μεταξύ ΑΕ και εμάς, σύμβαση μεταξύ τεχνιτών και εμάς. Που πρέπει να υποβληθούν αυτές οι συμβάσεις; (εφορία ή/και ΤΕΕ) Παρακράτηση φόρου σε τι ποσοστό πρέπει να γίνει σε κάθε περίπτωση; (3% ή 20%) Ευχαριστώ.
  8. Μάλιστα, ευχαριστώ. Μήπως γνωρίζει κανείς τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση ή να το ξεκινήσω σαν νέο θέμα;
  9. Συγγνώμη, να ρωτήσω κάτι αναλυτικά για να καταλάβω. Σχετικά με μια σύμβαση με ΑΕ. Υπάρχουν δύο ειδών: έργου και παροχής υπηρεσίας, σωστά; Αν υποθέσουμε ότι εργαστούν και τεχνίτες με δική τους ασφάλιση, ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσουμε για την κάθε περίπτωση; Σύμβαση μεταξύ ΑΕ και εμάς, σύμβαση μεταξύ τεχνιτών και εμάς. Που πρέπει να υποβληθούν αυτές οι συμβάσεις; (εφορία ή/και ΤΕΕ; )Παρακράτηση φόρου σε τι ποσοστό πρέπει να γίνει; Ευχαριστώ
  10. Σχεδιάκια 2D για AutoCAD για ανεμιστήρες, αεροσυμπιεστές κτλ. Μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να τα βρω για αποτύπωση σε συνεργείο; Αναρτήστε τα θέματα και τα ερωτήματά σας, στη σωστή θεματική κατηγορία. Το θέμα σας μεταφέρθηκε στην παρούσα. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Gousgounis
  11. Ευχαριστώ, σχετικά με τη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων ξέρει κανείς τι περιλαμβάνει;
  12. Καλό μεσημέρι, Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με τα δικαιολογητικά και τις μελέτες που απαιτούνται για τη χορήγηση άδειας για νέο συνεργείο αυτοκινήτων. Υπάρχουν πρότυπα για τη θέση και τις διαστάσεις για τάφρους, κλίση δαπέδων κτλ; Επίσης για τη μελέτη περιβαλλοντολογικών επιπτώσεων και τον εξαερισμό του συνεργείου; σε τέτοια περίπτωση χρειάζονται και μέτρα αντιθορυβικής-αντικραδασμικής προστασίας; Δεν ξέρω αν χρειάζεται και κάτι άλλο... Αν κάποιος έχει εμπειρία πάνω στο θέμα θα ήθελα λίγη βοήθεια
  13. Συνήθως τι λάδια χρησιμοποιούνται;
  14. Καλησπέρα, μήπως ξέρει κανείς τι καυσαέρια βγάζουν; είναι ανθυγιεινά;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.