Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

bjhn1986

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

bjhn1986's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπερα, ειμαι φοιτητης Ηλ/Μηχ. και χρειαζομαι για μια παρουσιαση που ετοιμαζω να βρω τις τυπικες τιμες του συντελεστη θερμοπερατοτητας U-value και του συνολικου συντ/στη θερμοπερατοτητας U_s. Ψαχνοντας βρηκα οτι οι τυπικες τιμες βρισκονται στα ISO 13789:2007 & EN/ISO 6946 αντιστοιχα. Θα μπορουσε να με βοηθησει καποιος με αυτα τα προτυπα? που μπορω να τα βρω?
  2. περιπου! απλα εργασια! δεν ειναι διπλωματικη. το σκεφτηκα απλα επειδη δεν το εχω το εγχειριδιο κ απ οσο εψαξα σε ηλεκτρονικη μορφη δεν κυκλοφορει....αν γνωριζει καποιος ας βοηθησει!
  3. καποιος που γνωριζει το κανονισμο θα μπορουσε να με βοηθησει στα παρακατω: -ανα ποσα μετρα πρεπει να υπαρχει ενας ρ/δ σε ενα κλειστο χωρο (1φ κ 3φ για βιομηχανια) -η διατομη ειναι παντα 2.5mm^2 ? -στην περιπτωση του 1φ ρ/δ πρεπει να διαλεξω 3πολικο (φαση-ουδετερος-αγωγος προστασιας PE) καλωδιο 2,5mm^2? -στην περιπτωση του 3φ ρ/δ θα παρω ενα 3πολικο καλωδιο κ 2 ξεχωριστα μονοπολικα για τον ουδετερο κ τον PE ? -τελος τι προστασια απαιτειται? ενα μικροαυτοματος (1Ρ για τους μονοφασικους ρ/δ κ 3Ρ για τους τριφασικους ρ/δ) στην αναχωριση του καλωδιου απο τον πινακα αρκει? ή απαιτουνται κ ασφαλειες?
  4. υπαρχει τροπος να δω στο dialux σε ενα σημειο ποσα Lux εχω? ...εννοω πριν φτασω στο σημειο να τα τυπωσω... απλα για να δω αν εχω τα ελαχιστα Lux σε ενα σημειο.
  5. ευχαριστω! κατι ακομα να ρωτησω μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει. υπαρχει καποιος τροπος να εισαγω μεταλλικους βραχιονες στο εξωτερικο ενος κτιριου (στις επανω ακμες). δηλαδη τα φωτα που θα βαλω θα ειναι τοποθετημενα οχι ακριβως επανω στο κτιριο αλλα θα εξεχουν πχ 1m μεσω καποιων βραχιονων.
  6. ξερει καποιος που να εχει δουλεψει το dialux με ποιο κριτηριο επιλεγουμε φωτιστικα κ λαμπτηρες απο τους καταλογους? δηλαδη τι τυπο φωτιστικου ή λαπτηρα επιλεγουμε απο εναν τεραστιο Online καταλογο που εχουμε? και επισης δινουμε εμεις καπου ως δεδομενο τα lux που θελουμε? για παραδειγμα σε μια μελετη εξωτερικου φωτισμου που εχω πρεπει να ειναι ελαχιστο 5lux στο ενδιαμεσο μεταξυ 2 λαμπτηρων. Πως ακριβως το χρησιμοποιουμε αυτο ως δεδομενο?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.