Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

ΜΑΡΙΛΙΤΑ

Members
  • Περιεχόμενα

    27
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Profile Information

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Τοποθεσία
    θεσσαλονικη
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ΜΑΡΙΛΙΤΑ's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Στον καθορισμο των συντεταγμενων βαζουμε ολο τον αγρο(που θα φανει και στο τοπογραφικο), ή μονο το κατατμημενο κομματι του ιδιοκτητη που θελει να τακτοποιησει?
  2. Παντως συνάδελφοι στην δική μου ερώτηση στο ΤΕΕ για τα εξ αδιαιρέτου, εκτός σχεδίου, πήρα απάντηση ότι τακτοποιούμε το κάθε κατατμημένο,υποβάλουμαι κανονικά τοπογραφικό για όλο το αγροτεμάχιο με ΟΛΕΣ τις ιδιοκτησίες (τωρα πως γινεται αυτό άλλο καπέλο...) και ενημερώνεις τον πελάτη ότι μετά, κατά τη μεταβίβαση χρειάζεται η συναίνεση όλων των ιδιοκτητών.
  3. Αρα τελικα ουτε υπογεια ουτε σοφιτες παιρνουν αλλαγη χρησεις , σωστα?
  4. Σε σοφιτες και υπογεια πότε τσεκαρουμε αλλαγη χρησεις ρε παιδια?
  5. Ελα ντε...Θα δοκιμασω να ρωτησω στο ΤΕΕ και οποιος κατι βρει ας το κανει post!
  6. Ποτιδαια χαλκιδικης, στη χαρα του αυθαιρετου, οπου οι μεσιτες επαιρναν μεγαλα αγροτεμαχια 15 στρ. τα εκοβαν σε 500μ και πουλουσαν. Εχω πελατες που εχουν κομματια σε εξαδιαιρετου τετοιο αγροκτημα. Ποια ειναι η διαδικασια σαυτην την περιπτωση? Στο προγραμμα μαρκαρεις όλο το αγροτεμαχιο για τις συντεταγμενες?πρεπει να υπαρχει συμφωνια όλων των ιδιοκτητων?Τι γίνεται?
  7. Αυθαίρετο χωρις οικοδομική άδεια εκτός σχεδίου, πάνω από 100 τμ, το οποίο επειδή είχε πάρει ρεύμα το τσάκωσε η πολεοδομία και αφού έκανε αυτοψία έδωσε πρόστιμο 12000 ευρω. Αυτά πληρώθηκαν από τον ιδιοκτήτη. Τώρα γίνεται κάτι τύπου συμψηφισμός?Επίσης κάτι διάβασα στο ΦΕΚ ότι δεν μπορεις να τακτοποιήσεις αυθαίρετα πάνω από 100 μέτρα.Ισχύει?
  8. Φορολογική αναμόρφωση κερδών είναι η πράξη εκείνη με την οποία προσδιορίζεται το καθαρά κέρδος ή η καθαρή ζημία μιας επιχείρησης προσθέτοντας στα λογιστικά κέρδη ή αφαιρώντας από τις λογιστικές ζημίες το ποσό των δαπανών εκείνων οι οποίες δεν αναγνωρίζονται από τις φορολογικές διατάξεις, Οι δαπάνες αυτές είναι οι εξής: Γενικά έξοδα 1. Οι δαπάνες των ασφαλιστικών επιχειρήσεων με τις οποίες καλύπτεται ολικά ή μερικά συνταξιοδοτικό πρόγραμμα παραγωγών ασφαλειών με τους οποίους συνεργάζονται. 2. Τα έξοδα ταξιδίων που προσφέρονται σε πελάτες ως μέσο προώθησης των πωλήσεων της επιχείρησης. 3. Οι δαπάνες για την ψυχαγωγία πελατών και επισκεπτών, ανεξάρτητα του σκοπού για τον οποίο αυτές πραγματοποιούνται. 4. Η δαπάνη δεξίωσης προς τιμή στελεχών της επιχείρησης, λόγω αποχώρησης ή ανάληψης καθηκόντων σε αυτή. 5. Tα έξοδα με τα οποία επιβαρύνεται η επιχείρηση για την κάλυψη ιατρικής και νοσοκομειακής περίθαλψης συνταξιούχων, πρώην εργαζομένων της, καθώς και τα ποσά που καταβάλλει σε αυτούς για τη συμπλήρωση της σύνταξής τους. 6. Χρηματικά ποσά ή είδη που χορηγούνται δωρεάν από επιχείρηση σε συνεργάτες, το προσωπικό ή σε τρίτα πρόσωπα, εφόσον τα δώρα αυτά δεν εμπίπτουν στην περίπτωση μ΄ της παρ. 1 του άρθρου 31 του Κ.Φ.Ε. 7. Η δαπάνη, που πραγματοποιεί οικειοθελώς επιχείρηση για την εξαγορά προϋπηρεσίας ασφαλιστικών ταμείων των υπαλλήλων της, ενόψει συνταξιοδότησή τους. (ΠΟΛ.1057/2007)
  9. Συνάδελφοι καλησπέρα, ιδιοκτήτης βιοτεχνικού κτιρίου νοικιάζει το μισό κτίριο σε άλλο επιτηδευματία με άλλο βιοτεχνικό είδος (που είναι και ο πέλάτης μου) οπότε πρέπει να γίνει νέα παθητική που να δείχνει το νεο χωρο ως πυροδιαμέρισμα και όχι όλο όπως ήταν στην παλιά παθητική. 1. Για την έκδοση οικοδ. αδ. εσωτερικών διαρρυθμ. χρειάζεται και ενεργητική? 2 . Σε ποιό όνομα εκδίδεται η άδεια?
  10. Εγω μπήκα σήμερα πριν τις δυομιση στο gsis και ειδα τη λυπητερή!είναι 700 ανά έτος ακριβώς!και μάλιστα για ένα έτος που με είχαν καλέσει για να κλείσω βιβλία και "τα έκλεισα" μου τα ξαναχρέωσαν!!!!!!!Καλά.....έχουν να παίρνουν!!!!!!!!!!
  11. Συνάδελφε, μετά την 1/10 υποβάλονται όλες οι μελέτες οι μηχανολογικές υποχρεωτικά? Δηλαδή για ένα κτίριο 280μ2 δυώροφο με ογκο 1000μ3 τι γινεται? Επίσης γνωρίζεις αν σε μια άδεια για εσωτερικές διαρρυθμίσεις σε οικοδομη του 69 τι μελέτες μηχανολογικές θα χρειαστώ?
  12. Παιδια τέλος το κατσικωμα!Το μεταπτυχιακο επαρθη!!!!!!!Αντε και διδάκτορασ!Ελεγα να την δημοσιευσω την εργασια στο site αλλα pdf δεν παιζει?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.