Μετάβαση στο περιεχόμενο

FOTINI V

Members
  • Περιεχόμενα

    9
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Τοποθεσία
    Αθήνα
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

FOTINI V's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστώ. Έμαθα και εγώ κάποια στιγμή χθες αργα ότι θα ανοίξουν τελικά σήμερα την πλατφόρμα όπως και έγινε.
  2. Καλημέρα στους γονείς μηχανικούς. Μετά από πολλές προσπάθειες για εισαγωγή στην πλατφόρμα του e-efka για τις κατασκηνώσεις του 2021 που θα άνοιγε σήμερα 14/6/2021, φαίνεται ότι δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα στο site τους η δυνατότητα υποβολής αιτήσεων για το 2021 και η είσοδος από το ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ 2020 δεν είναι δυνατή. Ξέρει κανείς κάτι περισσότερο?
  3. Η άδεια είναι του 2008 και οι αυθαιρεσίες προ του 2011. Έγινε διακοπή εργασιών απο τον ιδιοκτήτη και τώρα που το τελειώνει οι αυθαιρεσίες έχουν ολοκληρωθεί.
  4. Καλησπέρα, Τελικά πως λύνουμε το θέμα όταν υπάρχει άδεια σε ισχύ και έχουν γίνει αυθαιρεσίες που δεν μπορούν να μπούν σε αναθεώρηση (δεν υπάρχει υπόλοιπο συντελεστή). Κάνουμε πρώτα την τακτοποίηση των αυθαιρεσιών ή κλείνουμε την άδεια και μετά κάνουμε την τακτοποίηση? Γίνεται να μην επιβαρυνθεί ο επιβλέπων μηχανικός?
  5. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Δηλαδή με την Viva θα μπορούσαμε να είμαστε καλυμμένοι ?
  6. Καλησπέρα, μήπως ξέρει κανείς αν καλυπτόμαστε για virtual POS με την δημιουργία business acount στο PAY PAL το οποίο γίνεται άμεσα (με σύνδεση του επαγγελματικού λογαριασμού) και χωρίς κανένα κόστος??!!?? "Ως τερματικό αποδοχής καρτών πληρωμών και μέσων πληρωμής με κάρτα προς εκπλήρωση της οριζόμενης υποχρέωσης νοούνται όλες οι διαθέσιμες συσκευές (πχ. ασύρματο και ενσύρματο τερματικό POS, mobile POS), μέθοδοι και εφαρμογές (πχ. Virtual POS) που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αποδοχή καρτών, τόσο με φυσική παρουσία κάρτας, όσο και χωρίς φυσική παρουσία κάρτας (πωλήσεις εξ' αποστάσεως)."
  7. Καλησπέρα συνάδελφοι, θα ήθελα αν είναι δυνατόν τη γνώμη σας για τον καλύτερο τρόπο να γίνει τακτοποίηση αυθαίρετων κατασκευών (υπέρβαση Σ.Δ. και Σ. Ο. εντός του περιγράμματος, αλλάγες χρήσης χώρων, αλλαγή εμβαδού φύτευσης) σε οικοδομή που είναι υπό κατασκευή με αναθεωρημένη άδεια σε ισχύ από το 2008. Οι αυθαίρετες κατασκευές είχαν ολοκληρωθεί πριν το 2011 αλλά δεν είχε γίνει κάποια ενέργεια τακτοποίησης και η κατασκευή είχε διακοπεί μέχρι το 2016 για οικονομικούς λόγους. Μπορεί να γίνει τώρα τακτοποίηση? Χρειάζεται αναθεώρηση μετά? Πως μπορούν να αποφευχθούν ευθύνες του Επιβλέποντα μηχανικού? Μήπως να τις καταγγείλει και μετά να γίνει τακτοποίηση? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  8. Καλησπέρα, Έχω μια αντλιτική εγκατάσταση και κτίσμα 2.00 Χ4.20 σε αγροτεμάχιο. Αν έχω καταλάβει καλά ανήκει στην κατηγορία 3 του άρθρου 9 αλλά επειδή οι δια στάσεις είναι άλλες από αυτές που αναφέρονται στο άρθρο (3.00Χ3.00), παρ,όλο που τα τετραγωνικά είναι εντός των ορίων, θα πάει με αναλυτικό όλη η κατασκευή? Η αντικειμενική αξία της γεώτρησης υπολογίζεται - αν δεν κάνω λάθος - με 200 ευρώ /μ βάθους. Ξέρει κανείς αν αυτό πρέπει να μπεί κάπου στον αναλυτικό? Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
  9. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΟ FORUM. ΕΙΜΑΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ ΜΗΧ. ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΒΡΩ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΙΚΡΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΒΙΟΚΑΥΣΙΜΩΝ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΕΩΝ. ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗ Ή ΜΕΤΑΦΟΡΑ. Καλημέρα. Καλώς ορίσατε στο forum. Παρακαλούμε , ΜΗΝ γράφετε με κεφαλαία γράμματα . Διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής. Ευχαριστώ. gvarth
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.