Μετάβαση στο περιεχόμενο

base

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

base's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Αυτά ακριβώς ισχύουν. Γέννησα στις 20 Ιουλίου και τέλος Αυγούστου πήγαμε για βιβλιάριο, αίτηση μείωσης εισφορών κ επιδόματος. Όλα στο τσμεδε, πολύ γρήγορα χωρίς αναμονή. Θέλει να έχετε μαζί πολλές ληξιαρχικες πράξεις γέννησης κ ΑΜΚΑ παιδιού. Όπως μας ενημέρωσαν τα επιδόματα είναι ακομα στο 2016. Ωστόσο έγω εχω τεράστιο πρόβλημα, καθώς μάλλον στον εφκα δεν έχουν μεριμνήσει για μειωμενο πακετο κάλυψης για όσους είναι με το άρθρο 39 με μπλοκάκι δηλαδή μέχρι 2 εργοδότες. Ψάχνω να βγάλω άκρη αλλά δεν τα έχω καταφέρει ακόμα. Από το τσμεδε επιβεβαίωσαν ότι το δικαιούμαι.Οποιος γνωρίζει κάτι καλοδεχούμενο! Έχω ανοίξει κ σχετικο θεμα.
  2. Ξεκινάω καινούριο θέμα, καθώς δεν βρηκα αντίστοιχο. Ειμαι αμεσα ασφαλισμενη στο ΤΣΜΕΔΕ και εργάζομαι σε έναν εργοδότη σύμφωνα με την Παρ. 9, 'Αρθρ. 39 Ν.4387/2016 (Δ.Π.Υ.). Γέννησα στις 20 Ιουλίου και έχω καταθεσει αίτηση στο ΤΣΜΕΔΕ για τη μείωση εισφορών λόγω μητροτητας την οποία μου είπαν ότι δικαιούμαι. Ο εργοδότης μου προκειμένου να μου καταθέτει τις μειωμένες δικές μου εισφορές μου ζήτησε να τον ενημερώσω για το πακέτο κάλυψης των μειωμένων εισφορών λόγω μητροτητας. Εστειλα στον ΕΦκα ερωτημα και στις 5.9 έλαβα την παρακάτω απάντηση: Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με τον ΕΦΚΑ. Σε απάντηση του μηνύματός σας, σας γνωρίζουμε ότι: Στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.ika.gr/gr/infopages/yphr/searchOsyk1.cfmθα βρείτε εργαλείο αναζήτησης στον Οδηγό Σύνδεσης Κωδικών (Ο.ΣΥ.Κ.), μέσω του οποίου μπορείτε να ενημερωθείτε για τα εκάστοτε πακέτα κάλυψης (ΚΠΚ), όπως και για τους συνδυασμούς τους με τους αντίστοιχους κωδικούς δραστηριότητας & ειδικότητας. Σχετικές πληροφορίες θα βρείτε στην Εγκύκλιο 17 του ΕΦΚΑ, ακολουθώντας το σύνδεσμο: http://www.efka.gov.gr/_memos/files/EGK_17-28_03_2017.pdf Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις παρακαλούμε απευθυνθείτε στο Τμήμα Εσόδων του Υποκαταστήματος Μισθωτών ΕΦΚΑ όπου ανήκει η έδρα της επιχείρησης. ΕΦΚΑ Ο λογιστής της εταιρίας δεν βρήκε κάποιο εξειδικευμενο κωδικό για μειωμένο πακέτο κάλυψης και η εγκύκλιος που μου έστειλαν άφορα δικηγόρους. Κοινώς δεν έλαβα απάντηση. Μήπως γνωρίζετε κάτι; και γιατί με στέλνουν στο τμήμα εσόδων μισθωτών από τη στιγμή που θα έπρεπε να λύνεται με έναν κωδικό μέσω της πλατφόρμας του ικα; (1 )Συμπλήρωσε την ειδικότητά σου στο προφίλ. (2) Η χρήση κεφαλαίων απαγορεύεται στους τίτλους θεμάτων και τις δημοσιεύσεις. (3) Το κείμενο των δημοσιεύσεων πρέπει να είναι τονούμενο. (4) Η δημοσίευση μορφοποιήθηκε καταλλήλως. Παρακαλώ, Διάβασε τους κανόνες συμμετοχής Pavlos33
  3. Πριν λίγο μίλησα με τον ΕΦΔ (Eurobank), και μου επιβεβαίωσε οτι όντως έχει έρθει πριν τρεις μέρες καινούρια ενημέρωση για την πληρωμή με μετρητά, άνω των 1500, πριν τις 1-6-2010. Είχα θέμα με ένα τιμολόγιο, και πάλι καλά που πήρα τηλ., γιατί όπως μου είπε είχε ολοκληρώσει τον φάκελο μου πριν την ενημέρωση και θα μου το εκοβαν. Τώρα θα το ξανακοιτάξει. Οπότε μάλλον όσοι έχουν το ίδιο ζήτημα, καλό θα ήταν να μιλήσουν με τους ΕΦΔ.
  4. Αλήθεια σε ποιά τράπεζα είσαι? Επειδή έχω και εχώ το ίδιο ζήτημα, όχι με ολόκληρη την επιδότηση, αλλά με ένα σταθερό υπολογιστή, έψαξα να βρω κάποια σχετική ανακοίνωση, αλλά δυστυχώς τίποτα...έχω ήδη ζητήσει να μου στείλουν επίσημα τι δεν θα μου δικαιολογήσουν, για να δω πως θα προχωρήσω...
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.