Μετάβαση στο περιεχόμενο

katrinpep

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

katrinpep's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. καλησπερα... ενας μηχανικος εκτος των τοσων πολλων που πρεπει να κανει κ να μπορει ειναι: να μπορει να βρισκει γρηγορα εξυπνα πρακτικες λυσεις που μπορουν να διευκολυνουν τη δουλεια του και την δουλεια των γυρω του. να ειναι ανθρωπος με λογικη και με ταλεντο, να μπορει να εξελισσεται και να μπορει να μαθαινει νεα πραγματα. Αλλα πανω από όλα για να ειναι ενας μηχανικος καλος - σε οποιο τομεα κ αν ασχολειται - οποια σχολη και αν εχει τελειωσει ΠΡΕΠΕΙ να γουσταρει αυτο που κανει κ αυτο που εχει σπουδασει για να ειναι καλος!
  2. Σημασία έχει να κανεις αυτο που θελεις. ειτε αυτο λεγεται μηχανολογος είτε οτιδηποτε αλλο. Δεν θα μπορουσα να φανταστω τον εαυτο μου να σπουδάζει κατι αλλο εκτος απο μηχανολογια. Μπορει να μην καταφερα να περασω στο ΕΜΠ αλλα περασα στο τει Πειραια. Το θεμα ειναι πως ναι οι αντρες στην αρχη σε αντιμετωπιζουν λιγο καπως δυσπιστα, αλλα μαθαινεις με τον καιρο και ξεπερνας οποιοδηποτε σχολιο. Αν εχεις επιμονη και θεληση ολα γινονται και πιστεψε με μερικες φορες το να εισαι γυναικα μηχανολογος σου ανοιγει περισσοτερες πορτες στην αγορα εργασιας απο εναν αντρα - δεν θελω να ακουστει καπως αυτο αλλα ειναι η αληθεια. Να θυμασαι παντα πως η ζωη ειναι δικη σου οπως και τα ονειρα σου. Ειναι πιστευω απαισιο να ακους τον οποιοδηποτε ειδικα σε θεματα εργασιακα και σπουδων , γιατι στην τελικη εσυ θα εισαι αυτος/η που θα δουλευει 35 χρονια γιατι να μην κανει κατι που τον γεμιζει. Ευχαριστω και σορρυ αν κουρασα....
  3. κοιτα οταν ενα αμαξι φερει ηλιοροφη κ δεν ειναι δηλωμενο δεν αντιμετωπιζεις καποιο σοβαρο προβλημα οσον αναφορα το κτεο. Θα σου βγαλει μια ''δευτερευουσα ελλειψη'' και απλα καποια στιγμη θα πρεπει να πας να ενημερωσεις την αδεια. Ασε που μπορει να μην το δουν οποτε δεν χρειαζεται να κανεις κατι αλλο. Τουλαχιστον αυτο εβλεπα περσυ που δουλευα σε κτεο ως ελεκτης!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.