Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

KSaraf

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by KSaraf

  1. Καλησπέρα συνάδελφοι. Έχω ακίνητο με αρχική οικοδομική άδεια το 1971 ανέγερσης εργοστασίου σε εκτός σχεδίου περιοχή. Μέχρι και το 2002 εκδίδονται διάφορες άδειες προσθηκών κλπ. Η χρήση στις άδειες παραμένει εργοστάσιο. Το 2005 βγαίνει ΓΠΣ για την περιοχή και η χρήση στο αγροτεμάχιο μου είναι πολεοδομικό κέντρο. Μεταξύ 2005 και πρίν το 2011 ο πελατης μου αλλάζει χρήση στο κτήριο σε εμπορικές αποθήκες και κάνει και κάποιες αυθαιρεσίες (νέες προσθήκες). Το ερώτημα μου είναι απο την στιγμή που το 2005 απαγορεύτηκε η χρήση εμπορικής αποθήκης στην περιοχή, τακτοποιείται με τον 4495, απο την στιγμή που όταν είχαν εκδοθεί οι οικοδομικές άδειες επιτρεπόταν?
  2. Πλέον δεν λειτουργεί και το συγκεκριμένο. Υπάρχει κάτι άλλο που το αντικατέστησε?
  3. Καλησπέρα συνάδελφοι, γνωρίζετε αν υπάρχει περίπτωση να βρω φάκελο οικοδομικής αδείας για να πάρω αντίγραφα σχεδίων χωρίς να γνωρίζω αριθμό οικοδομικής αδείας αλλά μόνο διεύθυνση? Ευχαριστώ πολύ
  4. Συνάδελφοι καλημέρα, γνωρίζετε τα Άνω Πετράλωνα σε ποια πολεοδομία ανήκουν και την διευθυνσή της? Επίσης χωρίς αριθμό οικ. αδείας, μόνο με διευθυνση ακινήτου, υπάρχει περίπτωση να βρω τον φάκελο και να πάρω αντίγραφα σχεδίων? Ευχαριστώ πολύ!
  5. Καλησπέρα! Ως νέος στα αυθαίρετα θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά απλό. Σε αυτοτελές κτίριο διαμερισμάτων (δεν υπάρχει σύσταση οριζόντιας) έχω το ίδιο είδος παράβασης σε τρεις ορόφους. Καταγράφω στο ίδιο ΦΚ το σύνολο των παραβάσεων ή το χωρίζω ανά όροφο? Επίσης μετά την αρχική υποβολή και την έκδοση του παραβόλου θα έχω την δυνατότητα να αλλάξω τις περιγραφές? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  6. Συνάδελφοι καλησπέρα, θα χρειαζόμουνα την βοηθεια σας γιατί τα καινούρια συστήματα με έχουνε ταλαιπωρήσει αρκετά. -Καταρχήν σχετικά με τις αμοιβές αυθαιρέτων: 1)εισφορές ΤΕΕ υπολογίζει το σύστημα, σωστά? 2)εισφορές ΤΣΜΕΔΕ υπολογίζουμε στο έντυπο ξεχωριστά? 3)ΦΕΜ πληρώνουμε για τα αυθαίρετα? -Στην πρώτη εντολή για αυθαίρετο που έβγαλα στο σύστημα δεν πέρασα την συμφωνειθήσα αμοιβή και πλέον είναι σε τελική υποβολή με συμφωνηθείσα 0. Τι κάνω? ΑΠΥ έχω κόψει κανονικά μικρότερη της νόμιμης. -Στις βεβαιώσεις εισφορές και ΦΕΜ χρειάζονται? απο το σύστημα αμοιβών περνάμε τις βεβαιώσεις? Ευχαριστώ προκαταβολικά Υ.Γ. Αυτό με την τελική υποβολή με έχει αγχώσει...
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.