Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

KIRO

Members
  • Περιεχόμενα

    11
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

KIRO's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Συγχαρητήρια Συνάδελφε εξαιρετική δουλειά πολύ προσεγμένη και επιστημονικά άρτια........
  2. Καλησπέρα παιδιά, μετά από format στον υπολογιστή μου έκανα εγκατάσταση το ΤΕΕ ΚΕΝΑΚ την τελευταία έκδοση που υπάρχει. Αφού μου ανοίξει το πρόγραμμα και όταν πάω να το κλείσω μου εμφανίζει αυτό το μήνυμα και δεν μου επιτρέπει να κάνω έξοδο από το ΤΕΕ ΚΕΝΑΚ παρά μόνον από την Διαχείριση των Windows.Προσπάθησα με εγκαταστάσεις/απεγκαταστάσεις και ότι άλλο μπόρεσα να κάνω άλλα τίποτα. Το λειτουργικό μου είναι Win 7 64bits. Έχει κάποιος καμιά ιδέα-λύση? Ευχαριστώ.
  3. θέλω να πώ πως από την στιγμή που δεν έχει ολοκληρωθεί η προηγούμενη εργασία που είχαμε αναλάβει,για διάφορους λόγους,γιατί θα πρέπει να ζητηθεί αμοιβή για την μεταφορά της δήλωσης? Και σχετικά με τις ευθύνες:όσο εκτεθειμένοι είμασταν με το μπάχαλο του 4014 άλλο τόσο είμαστε και με τον 4178.
  4. Εξουσιοδότηση θα πάρω,δεν υπάρχει πρόβλημα σε αυτό.Να τον βάλω να μου κάνει και τα υπόλοιπα χαρτιά εννοείς μαζί με την εξουσιοδότηση? Αμοιβή πώς θα ζητήσεις από την στιγμή που δεν έχεις ολοκληρώσει την υπαγωγή στον 4014?(σχέδια κ.τ.λ).
  5. Επομένως akius από την στιγμή που η δήλωση του 4014 είναι σε κατάσταση "ολοκληρωμένη υπαγωγή",απλά κάνω την μεταφορά στον 4178 με πληρωμή του τέλους ΤΕΕ και α) στην περίπτωση που έχω πρόσβαση στους ιδιοκτήτες τους ζητώ νέες επικαιροποιημένες υ.δ και λοιπά στοιχεία. β)αν δεν έχω πρόσβαση στους ιδιοκτήτες ανεβάζω αυτά που είχα στον 4014 γ) σε περίπτωση αλλαγής ιδιοκτήτη μεταφέρω την δήλωση στον 4178 με τα στοιχεία του αρχικού ιδιοκτήτη,αυτός πληρώνει το τέλος,και ανεβάζω πάλι στοιχεία από τον 4014. Έχει κανείς καμία άλλη άποψη για το θέμα????
  6. άρα στην 1) περίπτωση ανεβάζω ότι έχω(δηλ.4014)?Σωστά κατάλαβα? Στον 4014 φαίνεται κατάσταση "ολοκληρωμένη υπαγωγή",χωρίς όμως να έχουν ανέβει τα λοιπά στοιχεία.Αυτό εννοείς "περαίωση"?
  7. Στην κλασσική περίπτωση που στο εντωμεταξύ το ακίνητο άλλαξε χέρια ή αν ο ιδιοκτήτης αφού χόρτασε εδώ ανάπτυξη είπε να πάει στο εξωτερικό,μη αφήνοντας στοιχεία επικοινωνίας,τι κάνουμε?
  8. Καλημέρα σε όλους. Για μεταφορά δήλωσης από 4014 σε 4178 με πληρωμένα όλα τα οικονομικά στοιχεία,ανεβάζω στο σύστημα τα στοιχεία που έχω στην διαθέση μου από τον 4014(υ.δ,δικαιολογητικά κ.τ.λ) ή θα πρέπει να καλέσω τους πελάτες για να μου φέρουν νέες υ.δ?
  9. Θέλω βοηθεια για μια υποθεση που μου έχει ανατεθεί:υφιστάμενο κτιριο με αρχική χρήση και οικοδομική άδεια βιοτεχνια βιομηχανια σε εκτος σχεδιου περιοχη,αγοράστηκε από εταιρία logistics.Οι πλάγιες αποστάσεις είναι στα δέκα μέτρα ενώ το αρθρο 9 για τις εμπορικές αποθήκες απαιτεί 15.Σε αυτην την περίπτωση τι κάνω γνωριζει κανείς να μου πεί?Πως θα κάνω αλλαγή χρήσης και αν αυτο απαιτειται για την άδεια λειτουργίας?Και από που εκδίδεται αυτή?Από το βιομηχανίας ή τον Δήμο?Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.