Μετάβαση στο περιεχόμενο

Sevasti

Members
  • Περιεχόμενα

    20
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Sevasti's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Παιδιά έκανα αποθήκευση. Νομίζω όμως ότι κατάλαβα ίσως τι έγινε... επειδή τα τετραγωνικά είναι ίδια με 4014 και αλλάζει μόνο ο συντελεστής( υπέρβαση ύψους) ίσως θεωρεί το πρόστιμο το ίδιο και γι αυτο το πάει σε οριστική.
  2. Δεν θέλω να πάει σε οριστική υποβολή. Αυτό είναι το θέμα και όχι η αμοιβή. ponireas πως κάνω "επαναυπολογισμό" ? Στο σύμβολο του ευρώ πάντως, δεν μου δίνει την δυνατότητα να το πατήσω.
  3. sos παιδιά Τι έπαθα.. Έχω μια δήλωση από τον 4014 στον 4178, αφού πληρώθηκε το τέλος ΤΕΕ είπα να της κάνω υποβολή και όλα καλά μου έβγαλε τις δόσεις κλπ. Θέλω λοιπόν τώρα να προσθέσω κάτι ακόμα ( υπέρβαση ύψους ) και να μου υπολογίσει ξανά το πρόστιμο και τις δόσεις. Όταν κάνω την αλλαγή, την αποθήκευση της και πατάω υποβολή μου λέει ότι πρέπει να βάλω ποσό και αριθμό αμοιβής για να πάει σε οριστική υπαγωγή πράγμα που δεν θέλω. Τι να κάνω λέτε?
  4. Καλημέρα! Μια ερώτηση και από εμένα... Μεταφέρω τις δηλώσεις από τον 4014 στον 4178 με εξοφλημένο όλο το πρόστιμο και εφάπαξ πληρωμη με έκπτωση 20%. Πρέπει μέχρι 10/2 να τις προχωρήσω σε υπαγωγή? Αν το κάνω αργότερα?
  5. και μια άλλη ερώτηση... δήλωση στον Ν4014 με πληρωμένο παράβολο και εισαγωγή παλαιότερων προστίμων με υπόλοιπο 0 (προσωρινή υπαγωγή) μου βγάζει 1 δόση ανεξόφλητη με υπόλοιπο 0. τι κάνω? την μεταφέρω μέχρι 6/2/14????? Ευχαριστώ για την βοήθεια
  6. Καλημέρα, Δηλαδή αν κατάλαβα καλά θα δουν απλά αν στις 6/2/2014 οφείλει κάποιος παλιές δόσεις. Δεν έχει σημασία ημερομηνία που έχουν πληρωθεί και ας είναι μεταγενέστερες ημερομηνίες από αυτές που έβγαζε το σύστημα??
  7. Ναι τα έχει. και εφάπαξ θα πλήρωνε όλο το ποσό αν του το επέτρεπαν( να πάρει και 20% έκπτωση). τώρα χάνουν και οι 2!
  8. Καλησπέρα! Έχω μια δήλωση του 4014 που βρισκόταν σε προσωρινή υπαγωγή και έχει πληρωθεί μόνο το παράβολο των 1000 ευρώ και καμία από τις δόσεις (πρόσιμο 4000 σύνολο). Την μεταφέρω στον 4178. Μπορώ να πληρώσω ΕΦΑΠΑΞ το 30% για να έχω 10% έκπτωση?
  9. Καλησπέρα. Γνωρίζει κάποιος αν οι δηλώσεις που είναι προς έκδοση οικοδομικής άδειας και έχουν πληρώσει το παράβολο πρέπει να μεταφερθούν και αυτές μέχρι 6/2/2014? Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.