Μετάβαση στο περιεχόμενο

penny-cheng

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονίκη

penny-cheng's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Δεν γνωρίζω τι θα εφαρμοστεί, αλλά ο Ενιαίος Κανονισμός Παροχών Υγείας του ΕΟΠΥΥ καταβάλλει τα εξής ως "χρηματικό βοήθημα" (άρθρο 13): "Στις άμεσα και έμμεσα ασφαλισμένες καταβάλλεται αντίμαιευτικής περίθαλψης εφάπαξ χρηματικό βοήθημα ύψους 900€, 1200€ για δίδυμη κύηση και 1600€ για τρίδυμη κύηση σε περίπτωση που ο τοκετός πραγματοποιηθεί χωρίςδαπάνες του ασφαλιστικού φορέα." http://www.psf.org.gr/img/enimerosi_files/0777679001335260888100000.pdf Ελπίζω να μη μας αφορά... Καλή τύχη στις μέλλουσες μαμάδες! 0777679001335260888100000.pdf
  2. Δυστυχώς "το ΣτΕ απέρριψε τις αιτήσεις της Ομοσπονδίας Τραπεζοϋπαλλήλων Ελλάδος ΟΤΟΕ, του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσ-νίκης, του ΤΕΕ, της συντονιστικής επιτροπής των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων της χώρας και των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων του κράτους, με τις οποίες ζητούσαν να ανασταλεί η υπαγωγή τους στον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ)"... http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2258504
  3. Αγαπητοί συνάδελφοι, Εκτιμώ ότι είναι ένα σπουδαίο βήμα προς την αναγνώριση του ανεργου μηχανικού που μέχρι τώρα το φοβερό επιμελητήριό μας και το ακόμα πιο φοβερό ταμείο μας δεν ήθελε να βλέπει! Είναι ωστόσο προφανές ότι αυτός που εισηγηθηκε τις προϋποθέσεις δεν γνωρίζει πως η διαγραφή από το ΤΣΜΕΔΕ ούτε απλή υπόθεσή είναι, αλλά ούτε και αναστρέψιμη! Εφόσον η απόφαση είναι ακόμα υπό διαμόρφωση, καλό θα ήταν κάποια από τα συλλογικά μας όργανα (ΤΕΕ, Κλαδικοί σύλλογοι κτλ) να επέμβουν ώστε να τροποποιηθεί η 5η προϋπόθεση. Αν κάποιος από το forum ή τους διαχειριστές έχει κάποιο άμεσο κανάλι επικοινωνίας με αυτά τα όργανα ας το προωθήσει. Πάντως στο opengov.gr δεν υπάρχει σχετική διαβούλευση. Από το δημοσίευμα φαίνεται ότι δεν έχει ψηφιστεί η σχετική υπουργική απόφαση. Αναφέρεται σε ΣΧΕΔΙΟ της απόφασης που είναι σε διαβούλευση. Η ημερομηνία της ισχύος θα καθοριστεί στην τελική Υπουργική Απόφαση και συνήθως είναι είτε η ημερομηνία ψήφισής της, είτε η ημερομηνία ισχύος του νόμου που την αναφέρει (δλδ του Ν. 3986/11 ή αλλιώς του γνωστού σε όλους μας "Μεσοπρόθεσμου"...).
  4. CostaV, δεν αναφέρομαι σε αυτό που παραθέτεις, αλλά στην νέα απόφαση του ΥΠΕΧΩΔΕ για την "έγκριση ειδικών όρων και περιορισμών δόμησης για την εγκατάσταση Φ-Β..." που ανακοίνωσε το ΥΠΕΧΩΔΕ στις 6/7/2009 (βλ. site ΥΠΕΧΩΔΕ, Δελτία Τύπου), αλλά υποψιάζομαι ότι δεν έχει εκδοθεί ακόμα σε ΦΕΚ στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης (άρα δεν είναι σε ισχύ ακόμα). Μόλις βρήκα ότι έχει δημοσιευθεί στο ΦΕΚ 344 / ΑΑΠ, 20-7-2009.
  5. Χαιρετώ. Γνωρίζεις κανείς εάν η νέα απόφαση του ΥΠΕΧΩΔΕ για τα Φ-Β εκτός σχεδίου (που ανακοινώθηκε στις 6/7/2009), έχει δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης; Σημειώνω ότι σύμφωνα με το άρθρο 6 η απόφαση ισχύει από την ημερομηνία δημοσίευσης, οπότε όσοι λάβουν από την ΡΑΕ εξαίρεση από Άδεια Παραγωγού μέχρι εκείνη την ημερομηνία εξαιρούνται από την προϋπόθεση της αρτιότητας του οικοπέδου (άρθρο 4). Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.