Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

kala

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    Αθήνα
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Μηχ/γος & Αερ/γος Μηχ/κος

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

kala's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • First Post Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπερα σας συναδερφοi, Εχει βγαλει κανενας ακρη με το θεμα αν ισχυει κατι συγκεκριμενο η αν εξαρταται απο τη θεληση του εργοδοτη του μισθωτου μηχανικου?
  2. Καλησπερα , γνωριζει μηπως καποιος συναδελφος πρωην ελευθερος επαγγελματιας με δεκα ετη απο την έναρξη, που εγινε μισθωτος στη συνεχεια αν δικαιουται τις 25 ημερες?
  3. Καλησπερα συναδερφοι, Εχουν βγει καποια παραδειγματα για το ποια ασφαλιστικη κατηγορια μισθωτου μηχανικου συμφερει αναλογα με το υψος του μισθου και τι συνεπαγεται για το μελλον ,συνταξη κτλ?
  4. Καλησπερα συναδερφοι. Οσοι μηχανικοι ειναι μισθωτοι διαλεγουν ασφαλιστικη κατηγορια απο τις 3 διαθεσιμες. Εχει βρει καποιος σεναρια επιλογης κατηγοριας και τι συνεπαγεται στο μελλον ως προς τη συνταξη η επιλογη της καθε κατηγοριας?
  5. Καλησπέρα συνάδερφε, Αν αποφασίσεις να ασχοληθείς με μελέτες Fluid dynamics, πέρα από το σχεδιασμό, θα σου πρότεινα να δεις και το Algor . Πρόσφατη εξαγορά της Autodesk για multiphysics εφαρμογές (ρευστά, μεταφορά θερμότητας, vibration analysis, nonlinear, electrostatic κτλ) Αντίστοιχα και το Ansys, που αναφέρει ο συνάδερφος, διαθέτει ανάλογες αναλύσεις . Τα παραπάνω είναι υπερκονσόλες multiphysics βέβαια με πλήθος εφαρμογών . Ένα πιο εξειδικευμένο για CFD είναι το CF Design (http://www.cfdesign.com/Will-CFdesign/Work-with-My-CAD-Tool/Inventor.aspx) το οποίο διαβάζει το CAD μοντέλο από Inventor Επίσης δες το topic "Inventor Vs Solidworks" όπου αναφέρονται αρκετές λεπτομέρειες για τα CAD PS Αν ασχοληθείς με Inventor πιάσε το 2011 που είναι το τελευταίο PS 2 Φοιτητικές άδειες Autodesk σωστά θα βρεις στο http://students.autodesk.com/ ωστόσο δε νομίζω να περιέχει το Algor. Καλή επιτυχία
  6. kala

    Inventor Vs Solidworks

    Ενδεικτικές εφαρμογές σε Inventor ,από ελληνικές εταιρίες, μπορείτε να δείτε εδώ. (Αν πατήσετε στα links της παρακάτω σελίδας μπορείτε να δείτε και τα 3D μοντέλα) http://www.anima.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=210&Itemid=133 Επίσης μερικές δυνατότητες Inventor μπορείτε να δείτε στο http://www.anima.gr/inventor Πιστεύω να βοήθησα λίγο. ─────────────────────── Αναγράψτε την ειδικότητά σας στο προφίλ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.